ŠMEKER ZA KOJIM SU UZDISALE ŽENE U JUGOSLAVIJI Evo kako danas izgleda poznati srpski glumac koga je ženski pol obožavao (FOTO)

Lepote Srbije

20:00

Zanimljivosti 0

Svojom pojavom i glumom mnoge je ostavio bez daha i ostao u sećanju iako ga godinama nismo viđali.

Dušan Vojnović
Printscreen/Youtube

 

Glumac Dušan Vojnović bio je simbol muške lepote u staroj Jugoslaviji. Pamtimo ga po ulogama u filmovima "Užička republika", "Drugarčine", "Dvoboj za južnu prugu", "Posao na određeno vreme", serijama "Vojnici" i "Šesta brzina".

Prve velike uloge ostvario je u partizanskim filmovima, a i kasnije je bio čest akter u filmovima ovog žanra.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Svojom pojavom i glumom mnoge je ostavio bez daha i ostao u sećanju iako ga godinama nismo viđali. Poslednja uloga po kojog ga pamtimo je u filmu "Treća sreća" iz 1995. godine gde je glumio "opasnog momka" po imenu Nik.

Dušan Vojnović Printscreen/Youtube
 

Dugo su se ljubiteji filma pitali gde je nestao, a onda nas je Dušan sve iznenadio svojim povratkom u seriji “Crna svadba”.

Mnogi ga nisu prepoznali, s obzirom na to da danas ima 72 godinu i da ga dugo nije bilo, ali iskusnom oku fimofila nije mogao da promakne.

Vojnović se pojavio kao Sekulović, šef inspektora Petra koga igra Uliks Fehmiju.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading