NEMA KUĆE U JUGOSLAVIJI KOJA OVO NIJE IMALA Pojavila se fotografija koja će vam probuditi sećanja, postala je hit (FOTO)

Lepote Srbije

11:00

Zanimljivosti 0

Vratiće vas u detinjstvo.

NEMA KUĆE U JUGOSLAVIJI KOJA OVO NIJE IMALA Pojavila se fotografija koja će vam probuditi sećanja, postala je hit (FOTO)
Printscreen/Instagram

 

Na Fejsbuk stranici "Nostalgija" objavljena je fotografija prekidača koji nas je "čekao" pri ulasku u svako kupatilo, a imala ga je gotovo svaka kuća u nekadašnjoj državi.

- Svetlo, ali povezana veš mašina na njega - duhoviti je opis i odnosi se na prvo dugme prekidača.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Ne radi, nikad se ne koristi - stoji uz dugme za grejalicu.

- Tvrd kao kamen, samo on može da se pritisne - stoji opis uz dugme za bojler.

 

 

Opis koji stoji uz uloge koju su imali prekidači izazvao je lavinu komentara i oraspoložio korisnike Fejsbuka, malo i vratio sećanja na to vreme. Dajemo neke od komentara:

"Pravljeni su u Sloveniji i Nišu, ja imam slovenački još od 1978. godine i potpuno normalno se uključuje i isključuje na dodir", "U kući mojih pokojnih roditelja radi dan danas i ispravan", "I sada me prsti zabole kada ovo gledam", "Imam ga od 1984. godine, radi i baš je ovakav redosled kao na slici", "Nama samo svetlo radi", "Moj radi kada on poželi", "Najbolji i nezamenljiv", "Tako nekako"...

 

kolekcija maketa automobila

KAKVA KOLEKCIJA Slobodanu samo za FIĆU bilo je potrebno čak 700 dana ali NIJE ODUSTAO!

Zanimljivosti

16:00

30 april, 2024

Užice - Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

Komentari(0)

Loading