Sanjali ste VRANU? Iako prema verovanjima nije dobar znak, u jednom slučaju može predskazati dobre vesti

Protumačite san prema verovanjima

Sanjali ste VRANU? Iako prema verovanjima nije dobar znak, u jednom slučaju može predskazati dobre vesti
Rina

Narod na našim prostorima oduvek se interesovao za značenje simbola u snu.

Poznato je da nikako nije dobro sanjati da vam ispadaju zubi, a da je velika sreća ako u snu vidite anđele.

Šta znači ako u snu vidite vranu?

Ova ptica ni na javi nema pozitivnu simboliku. Iako je veoma pametna, vranu ljudi doživljavaju kao neprijatelja, a kad je vide u snu strepe šta će im se desiti u bliskoj budućnosti.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Po narodnom verovanju, ukoliko vam se vrana ukaže u snu, čućete teške i nepovoljne vesti, i to baš u onom segmentu života u kom očekujete da vam se nešto promeni nabolje, prenosi Telegraf.rs.

Ako ste sanjali vranu koja leti, budite oprezni u ljubavi. Postoji rizik da ćete biti prevareni i ostavljeni ili, pak, ucenjeni da u emotivnim relacijama pristanete na nešto što vam se nimalo ne dopada.

Na ljubavnu neveru mogu da ukažu i vrane koje tokom sna vidite kako leže u gnezdu. Što je više vrana u gnezdu, to je više iskušenja kojima će vaša voljena osoba probati da odoli, ali neće uspeti da se odupre “zabranjenom voću”.

Sanjali ste VRANU? Iako prema verovanjima nije dobar znak, u jednom slučaju može predskazati dobre vesti Shutterstock
 

Ako ste, pak, u snu videli vrane na drveću, spremite se na brojne nesuglasice sa članovima porodice, prijateljima i kolegama. Rasprave i razmirice mogu da dovedu do razmene krupnih reči, pa i do svađa i razlaza.

Jato vrana koje leti iznad vas i grakće simboliše potencijalne finansijske probleme koji će vas stići u narednom periodu. Budite oprezni kako trošite novac.

Iako vrana, baš kao i gavran, u našem narodu označava pticu-zloslutnicu, u jednom slučaju ona može da bude glasnik dobrih vesti u snu.

Ukoliko sanjate kako ste zarobili vranu ili je vidite u kavezu, rešićete problem koji vas dugo muči.

Nešto je blaža, ali takođe pozitivna simbolika ako sanjate kako ste vrani srušili gnezdo. Narodno tumačenje ovog sna je dvojako: ili ćete prestati da ulažete energiju u nešto što vam do sada nije donelo rezultat ili ćete konačno skinuti koprenu sa očiju i razotkriti ljude koji vam rade iza leđa.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading