Srbin "osvojio sedmicu" na Lotou, skakao od sreće, grlio ženu pa ćerku, držao se za glavu, a onda je usledio hladan tuš: "MNOGO MI JE ŽAO OVOG ČOVEKA"

Lepote Srbije

12:00

Zanimljivosti 0

Snimak Beograđanina, "Loto milionera", obišao je mreže i dok su jedni u neverici posmatrali kako štiklira jedan po jedan broj ćerkinog, navodno, dobitnog tiketa, a potom se raduje zajedno sa porodicom, drugima je odmah bilo jasno o čemu je reč.

Srbin "osvojio sedmicu" na Lotou, skakao od sreće, grlio ženu pa ćerku, držao se za glavu, a onda je usledio hladan tuš: "MNOGO MI JE ŽAO OVOG ČOVEKA"
tik tok printscreen

Njegova ćerka, tiktokerka Tara Ristić, koja se proslavila snimajući šale koje priređuje svojoj porodici ovog puta je došla na ideju koja je prevazišla sve dosadašnje nameštaljke.

Naime, ona je, ovog puta u saradnji sa mamom, koja je i sama često žrtva podvala, ocu podmetnula navodno "dobitni tiket", i star snimak izvlačenja, kako bi čovek pomislio da su osvojili preko 1,5 miliona evra.

U prvim kadrovima vidi se Tara koja prati Loto izvlačenje, a potom poziva oca da je zameni. Međutim, kada su "dobitni" brojevi krenuli da se nižu, čovek je u neverici posmatrao listić i dozivao ženu da posvedoči trenutku.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Potom se ponovo pojavila Tara, baš kada je izvučena sedmica i vidi se kako se porodica raduje i grli, sve do jednog momenta.

Ideja da Tarin otac postane milioner makar i na pola minuta, kao i trenutak u kojem je shvatio da je sve nameštaljka zabavio je korisnike društvenih mreža, ali počeli su da se nižu sažaljivi komentari.

"Mene bi srce izdalo", "Mnogo mi je žao ovog čoveka", "Koliko se razočarao kada je shvatio da nije pobedio", "Jadan", pisali su korisnici, dok drugi priznaju da su se dobro nasmejali.

@tararistic4 Ono kad mama i ja odlučimo da tata postane milioner na pila minuta, kad već nije mogao za 66 godina😅🫶🏽 #fyp #foryou #xyzbca #prank #loto #tiktokbalkan #family ♬ original sound - Tara Ristic

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading