ONO KAD TE SREĆA POGLEDA NA VIŠE POLJA Nišlijka na lutriji osvojila zelenu kartu za Ameriku i mesto prve pratilje na izboru za mis (FOTO/VIDEO)

Lepote Srbije

17:00

Zanimljivosti 0

Nensi nije mogla ni da sluti da će joj se ovo desiti u životu

ONO KAD TE SREĆA POGLEDA NA VIŠE POLJA Nišlijka na lutriji osvojila zelenu kartu za Ameriku i mesto prve pratilje na izboru za mis (FOTO/VIDEO)
Shutterstock

Živi snove mnogih već više od deceniju, ima dvojno državljanstvo i krunu na glavi.

Nišlijka Snežana Nensi Pešić više od desetak godina živi i radi u Americi. Ova žena nije ni slutila da će ostvariti ono o čemu mnogi maštaju. Naime, pre svega radila je kao novinarka na niškoj televiziji, a onda je na lutriji dobila zelenu kartu za SAD.

U Srbiji je završila Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, a onda je Americi na California State University završila i sociologiju. Danas ima dvojno državljanstvo, a živi u Los Anđelesu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

 

"Trenutno radim kao behavior therapist, što je nešto poput terapeuta za ispravljanje ponašanja sa autističnom decom u osnovnoj školi. U planu mi je da postanem učiteljica za decu sa specijalnim potrebama/autizmom i trenutno polažem ispite kako bih aplicirala za program na California State University i dobila licencu za rad u Los Angeles Unified School District – LAUSD", izjavila je ona ranije za Niške vesti.

"Ja sam osvojila drugo mesto i zvanično sam postala prva pratilja. Ujedno sam i prva Srpkinja koja se takmičila na ovom prestižnom izboru. Takmičila sam se u kategoriji "36+ godina, neudata, bez dece", rekla je. Inače, ona aktivno učestvuje i u organizaciji Miss Serbian Diaspora USA 2020.

"Tu sam član izbornog komiteta i žirija, ali i zadužena sam za obuku misica za njihov finalni nastup", ispričala je Nensi.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading