STARA NARODNA VEROVANJA: Mačka na pragu, oterati je ili ne!

Lepote Srbije

12:00

Zanimljivosti 0

Drugi smatraju da mačke štite čoveka od zlih misli i loše energije, a da donose samo pozitivne stvari u dom

Mačka
Shutterstock

Postoje brojna verovanja koja se vezuju za mačke, posebno u zemljama poput Indije, gde dolazak mačke na kućni prag predstavlja znak da porodicu uskoro očekuje proširenje.

Uglavnom dominira shvatanje da je pojavljivanje mačke na kućnom pragu dobar znak, da donosi boljitak, novac, ali i prosperitet u kuću.

Drugi smatraju da mačke štite čoveka od zlih misli i loše energije, a da donose samo pozitivne stvari u dom.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Postoji verovanje da ako je mačka stigla u vašu kuću i ne želi da ode, to može ukazivati na to da je osetila približavanje nevolja i da je došla da ih otera. Zbog toga, bez obzira da li ste ljubitelj ove životnije ili ne, mačku nikako ne bi trebalo da isterate.

STARA NARODNA VEROVANJA: Mačka na pragu, oterati je ili ne! Shutterstock
 

 

Potrudite se da je nahranite i pomazite. Ako, ipak, niste u poziciji da je zadržite, potrudite se da joj nađete dom u kojem će joj biti ugodno.

Imajte na umu da usvojeno mače, prema verovanjima, štiti porodicu od negativne energije.

Takođe, skotna mačka na kućnom pragu je i test, ali i dobar znak. Ona neće doći u dom u kojem vlada energetski haos, već isključivo na mesto koje zrači pozitivnom energijom. Mačke ne biraju tek tako mesto gde bi se okotile, pa ako se pojave baš u vašoj kući, budite uvereni da vas čekaju sreća, uspeh i blagostanje, a posebno ako se pobrinete za mačiće.

Izvor: espreso

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading