Letnja sezona u srpskim ski centrima: Evo šta vas očekuje, prvog dana je besplatno

14:00

Turizam 0

Letnja sezona u ski centrima počinje 20. juna, a prva lokacija na kojoj će biti otvorena je Tornik na Zlatiboru.

Zlatibor
rina

"Sezona startuje sa Tornikom na Zlatiboru, zatim je 21. otvaranje na Kopaoniku, a na Staroj planini ćemo otvoriti sezonu u dogovoru sa hotelima, kako turisti budu počeli da dolaze", rekao je Dejan Ćika, direktor javnog preduzeća Skijališta Srbije.

Tokom letnje sezone biće dostupni brojni sadržaji tokom radnog vremena ski centra poput: boba na šinama, zip lajna, avantura parka, veštačkih stena, staze za mountin bike i brojni drugi.

Na Kopaoniku će subotom biti dostupni i gondola Brzeće - Mali karaman i veštačka staza.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Svi sadržaji tokom prvog dana otvranja biće besplatni za sve posetioce", ističe Ćika.

Najveći broj turista očekuje se na Zlatiboru, a zatim slede Kopaonik i Stara planina.

Na 100 km od Beograda čeka vas oaza: Kupanje u pijaćoj vodi i staze u šumi zbog kojih ćete zaboraviti da je napolju vrelo

Na 100 km od Beograda čeka vas oaza: Kupanje u pijaćoj vodi i staze u šumi zbog kojih ćete zaboraviti da je napolju vrelo

Turizam

11:00

17 jul, 2024

Na samo 100 kilometara od Beograda nalazi se Valjevo, a kada od Valjeva produžite još malo ka manastiru Ćelije vreme je da isključite motor, uzmete ranac i krenete u provod i na kupanje. Jer, baš ispod manastira nalazi se reka Gradac. Planinska reka sa vodom toliko čistom da možete da je pijete, ušuškana u šumu je pravi izbor ako ne želite da osetite vrelinu.

Komentari(0)

Loading