Počela skijaška sezona i na Zlataru, dnevni ski pas - 1500 dinara, a za decu 1000

19:00

Turizam 0

Staza je spremna za nove turiste

zlatar
rina

 Zvanično je otpočela skijaška sezona na Zlataru. Ova planinska lepotica spremno će dočekati prve turiste, jer iako vremenski uslovi nisu bili baš idealni, staza je spremna.

- Staza u dužini od 400 metara je potpuno spremna sa 30 centimetara utabanog snega, što garantuje dobro skijanje, a opslužuje je ski-lift tipa ’sidro’”, kazao je za RINU Salih Turkmanović iz skijališta „Zlatar”.

Prema njegovim rečima na skijalištu „Briježđa” su i licencirani isntruktori koji mogu pružiti odličnu obuku. Skije se mogu iznajmiti kao i kompletna oprema.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

zlatar rina

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Dnevni ski pas je 1500 dinara za odrasle, 1000 dinara za decu, a prava atrakcija je noćno skijanje u vremenskom periodu od 18 do 20 časova”, rekao je Turkmanović.

gornja gorevnica

Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj

Turizam

14:00

27 april, 2024

Gradsku vrevu i sivilo asfalta nastavnik muzike iz Čačka, Radovan Tanasijević, odlučio je da zemeni vedrim nebom i cvrkutom ptica. Vratio se u svoje rodno selo Gornju Gorevnicu i na imanju svojih predaka napravio pravi mali raj, za oči i za dušu. Na ognjištu je obnovio sve kao što je bilo nekad, kao što su to činili naši preci.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading