NEMA ŠIBICA GDE DA PADNE Svi smeštajni kapaciteti na Zlataru popunjeni za praznike, na ovu prelepu planinu jednom dođete kao gosti a svaki sledeći put kao prijatelji

10:00

Turizam 0

Četiri objekta, tipičnog planinskog izgleda, mogu se iznajmiti već od 50 evra po danu, a budući da su u samom centru turističkog mesta

NEMA ŠIBICA GDE DA PADNE Svi smeštajni kapaciteti na Zlataru popunjeni za praznike, na ovu prelepu planinu jednom dođete kao gosti a svaki sledeći put kao prijatelji
Rina

Nakon uspešne zimske sezone, planina Zlatar još jednom dokazuje da sezona na ovoj sve popularnijoj turističkoj destinaciji sada traje 365 dana u godini. Mesecima unapred skoro svi smeštajni kapaciteti za predstojeće vaskršnje praznike bili su popunjeni, a sada se traži i krevet više. Nepregledno prirodno bogatsvo, mali stepen urbanizacije, čist vazduh i zdrava hrana faktori su koji doprinose sve većem razvoju srpske lepotice. 

 – Sve je više onih koji žele da otkrivaju neistražene predele Zlatara i okoline, ali i da uživaju u lokalitetima koji su istaknuti na turističkoj mapi Srbije. Neko od tri jezera u okolini Zlatara, vidikovci, šume i uređene staze za šetnju, posmatranje uvačkih meandara u društvu beloglavih supova, kao i ukusni specijaliteti novovaroskog kraja tek su neki od razloga zbog kojih se ljubitelji putovanja odlučuju da dođu baš na zlatnu planinu – kaže za RINU Mira Šaponjić.

Smeštajni kapaciteti se u skladu sa interesovanjem uvećavaju i ponuda je raznolika, pa se tako po veoma povoljnim cenama može boraviti u luksuzno opremljenim brvnarama, koje na najverniji način dočaravaju planinski ambijent. 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

NEMA ŠIBICA GDE DA PADNE Svi smeštajni kapaciteti na Zlataru popunjeni za praznike, na ovu prelepu planinu jednom dođete kao gosti a svaki sledeći put kao prijatelji Rina

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

– Četiri objekta, tipičnog planinskog izgleda, mogu se iznajmiti već od 50 evra po danu, a budući da su u samom centru turističkog mesta, svi atraktivni turisticki lokaliteti su podjednako blizu i lako dostupni. Rezervišite na vreme svoj smeštaj na Zlataru i proverite zašto se ovde samo jednom dolazi kao gost, a svaki sledeci put kao prijatelji – kaže Mira.

Iz Turističke organizacije Zlatar navode da su skoro svi smeštajni kapaciteti tokom vaskšnjih praznika popunjeni i da slobodnog mesta na ovoj planini godovo da nema.

– Zainteresovanost za predstojeće vaskršnje praznike je velika, oni koji vole našu planinu zakupili su apartmane za gotovo sve dane praznika, jer je ova planina pun pogodak za porodičan odmor, a svaki dan na Zlataru može biti ispunjen drugim sadržajem. Ono što nam ide u prilog svakako jeste i najava lepog vremena pa će u narednom periodu Zlatar, pored Zlatibora biti centar turizma u ovom delu Srbije – kazao je direktor TO Zlatar Branko Pucarević.

Zlatar je poznat kao planina koja je prihvatljiva za svačiji džep, tako da turisti uz malo novca mogu dobiti znatno više sadržaja u odnostu na ostale turističke centre u Srbiji.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

roška banja

Srpska lekovita banja sakrivena usred šume: U Rošku banju kod Požege dolazili u kolicima, mineralni izvori i sada teku (FOTO)

Turizam

15:00

12 jul, 2024

Na samo 14 kilometara od centra opštine Požega u selu Roge, nalaze se izvori mineralne vode uz pomoć kojih su se ljudi lečili još od turskog doba. Njena svojstva dobro su poznata svima onima koji su upravo ovde pronašli svoj spas, a bilo ih je na stotine. Ipak, i pored toga, ovo banjsko lečilište danas je zaraslo u korov a voda koji leči nalazi se u dva imrovizovana bazena do kojih nema čak ni jasnih putokaza.

banje srbije

Voda iz ove banje proglašena je za najkvalitetniju u celoj Jugoslaviji! Cene smeštaja od 2.000 dinara: Na ovom prostoru nekada je bila prestonica cara Justinijana

Turizam

16:00

10 jul, 2024

Cela Srbija bogata je prirodnim lepota i brojnim lečilištima u koja naši građani redovno odlaze. Banje postaju sve interesantnije za domaće i strane turiste, ali postoje i one banje na koje smo svi zaboravili. Jedna od njih je Tularska banja, koja se nalazi u blizini Sijarinske banje u Jablaničkom okrugu Srbije.

Komentari(0)

Loading