
MNOGI SE PITAJU: Zašto plačemo dok seckamo crni luk?
Seckanje luka tokom pripreme jela mnogima je najneomiljeniji deo.
Seckanje luka tokom pripreme jela mnogima je najneomiljeniji deo.
Pranje luka treba da obavite i pre nego što počnete da ga ljuštite, dakle sa sve ljuskom.
Gotovo da nema jela u koji se ne stavlja luk, ali nije svejedno koju vrstu koristite jer ova namirnica daje obrocima posebnu aromu.
Jedna stvar koju mnogi od nas ne čuvaju na pravi način je luk
Plantaža crnog luka kraj Zapadne Morave može biti odličan biznis
Evo kako da koristite ljuske od crnog luka i zašto ih nikako ne bi trebalo bacati. Ljuske raznog voća i povrća su pune antioksidanata i drugih povoljnih nutrijenata koji mogu da unaprede ljudsko zdravlje. Dobar primer toga je crni luk.
Jesenja bašta ume da bude blagotvornija od letnje. Definitivno zahteva manje muke od letnje. Nema zalivanja, a ni plevljenja
Još u vreme starih Rimljana je korišćen za lečenje različitih bolesti i stanja.