PREDNOVOGODIŠNJA ŽURKA NA OTVORENOM Organizuje se tradicionalni Zimski Beogradski noćni market

Lepote Srbije

21:00

Manifestacije 0

Tradicionalno pred novogodišnje praznike JKP „Beogradske pijace“ i „Najjači ukusi Srbije“ organizuju Zimski Beogradski Noćni Market u petak, 23.12.2022. godine na pijaci „Skadarlija“, u periodu od 18 časova do ponoći.

PREDNOVOGODIŠNJA ŽURKA NA OTVORENOM Organizuje se tradicionalni Zimski Beogradski noćni market
Promo

 

Ova jedinstvena manifestacija po 32. put okupiće poljoprivredne proizvođače, male porodične radionice, zanatlije, dizajnere, umetnike i ugostitelje na najvećem festivalu hrane, pića i dizajna.

Specijalno, novogodišnje izdanje Beogradskog Noćnog Marketa obeležiće praznična atmosfera, uz gastronomske ponude koje će zadovoljiti svačiji ukus i kreativne dizajnerske proizvode, idealne kao poklon za predstojeće praznike. Na manifestaciji očekuje se više od 200 starih i novih izlagača, kao i posetilaca koji će uživati u muzici i dobrom provodu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ne propustite priliku, dođite da zajedno ugrejemo atmosferu pred doček Nove 2023. godine u Beogradu.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Komentari(0)

Loading