ZBOG FUDBALA SE ODREKAO "IĆ" Zvali su ga seljakom, pa se zainatio da im pokaže kako može da se uspe u životu (FOTO/VIDEO)

Lepote Srbije

17:00

Kultura 1

Ima srpske korene, vozi auto star 40 godina, iz inata cepa drva i privlači pažnju neobičnim načinom života

ZBOG FUDBALA SE ODREKAO "IĆ" Zvali su ga seljakom, pa se zainatio da im pokaže kako može da se uspe u životu (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Instagram

Neobična životno-fudbalska priča prati karijeru Jasmina Latovljevića.

Fudbaler srpskog porekla rođen je pre 36 godina u rumunskom delu Banata, pa se zato odlučio i da nastupa za Rumuniju. Zbog toga je promenio i prezime, pa je u svetu fudbala poznatiji kao Iasmin Latovlevici.

Trenutno nastupa za Argeš, a više od fudbala pažnju privlači neobičnim načinom života za jednog modernog fudbalera.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

 

Sada već iskusni defanzivac je u detinjstvu ismejavan od strane svojih vršnjaka. Zvali su ga seljakom, pa se zainatio da im pokaže kako može da se uspe u životu.

"Pratim svoj raspored, imam beležnicu u kojoj vodim svoj raspored i stalno ga zapisujem. Takav sam bio od malih nogu, od srednje škole jer su me zezali da sam seljak. Imao sam dosta dobru telesnu građu, ali uvek sam se trudio da postanem bolji, tražio sam da vidim što mi se sviđa kod nekog drugog. Osim toga, sada puno bolje razumem svoje telo, počeo sam da ga razumem i slušam. Ovo takođe dolazi iz pozadine nekih knjiga koje sam pročitao. Promenio sam se", ispričao je tokom jednog intervjua, prenosi "Sportsport.ba".

 

 

To inaćenje ga je dovelo i do toga da se ne ustručava da cepa drva i tako pokaže da je samo običan momak.

Interesantno je i da vozi automobil koji je stariji od njega. U pitanje ja Dačio koja je proizvedena pre ravno 40 godina.

"U tom sam vozilu naučio da vozim, doživeo sam i nezgode ali sitne, ogrebotine... Shvatiš da ti daje osećaj da živiš u mladosti. Ali i sada smo mladi", završio je on.

 

 

Tokom karijere Latovlevici je promenio dosta klubova, a u svojim vitrinama ima pet šampionskih trofeja. U Rumuniji ima četiri titule, tri je osvojio sa Steauom, jednu sa Klužom, dok je peta sa Galatasarajom u Turskoj. Pored toga ima dva kupa Rumunije, jedan kup Lige Rumunije i dva Superkupa Rumunije.

Za reprezentaciju Rumunije je odigrao 13 utakmica.

Izvor: Sportsport.ba

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

tomanija obrenović

IGRE PRESTOLA STAROG BEOGRADA: Životna priča Tomanije Obrenović, žene koja je promenila tok istorije!

Kultura

14:00

25 april, 2024

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Da je tako svedoči i sudbina Jevrema Obrenovića, mlađeg brata kneza Miloša, koji je imao privilegiju da život deli sa gospa Tomanijom. Iako su joj često pripisivali oštrinu i sklonost ka spletkama, u svojoj intimi ova oštroumna žene bila je samo majka koja je svim srcem radila za dobrobit svojih potomaka. A i kako ne bi, imala ih je devetoro.

Komentari(1)

Loading
seljacici

27.10.2022 20:16

nije se odrekao nego se tako nasa prezimena pisu na rumunskom