SAVRŠEN DORUČAK ZA CELU PORODICU Recept za pitu koju će svi obožavati, lako se pravi, a ukus je neprevaziđen
Oduševićete se.

Možda vas zanima:

SOČNA PITA SA SIROM I JOGURTOM: Mami na zalogaj više
Opustite se u udobnosti svog doma i uživajte u jelu na kojem su generacije odrastale.

TAJNE KULINARSTVA: Jednostavni trikovi za pečenje pite
Evo kako da domaća pita bude savršena baš svaki put
Možda vas zanima:

SOČNA PITA SA SIROM I JOGURTOM: Mami na zalogaj više
Opustite se u udobnosti svog doma i uživajte u jelu na kojem su generacije odrastale.

TAJNE KULINARSTVA: Jednostavni trikovi za pečenje pite
Evo kako da domaća pita bude savršena baš svaki put
Možda vas zanima:

SOČNA PITA SA SIROM I JOGURTOM: Mami na zalogaj više
Opustite se u udobnosti svog doma i uživajte u jelu na kojem su generacije odrastale.

TAJNE KULINARSTVA: Jednostavni trikovi za pečenje pite
Evo kako da domaća pita bude savršena baš svaki put
Toliko se prosto pravi i toliko je lagano i ukusno jelo da ga možete jesti za doručak, ručak ali i večeru.
Sastojci:
- 500 g kora za pitu
Za Nadev:
- 3 jaja
- 200 gr sira
- 100 ml jogurta
- 1 kašika kisele pavlaje
- 30 ml ulja
- 2 kašike griza
- gotove kore
- 1/2 praška za pecivo
Priprema:
Umutiti nabrojane sastojke, da se sjedine. Prvu koru premazati ulje, preko nje drugu pa obilno dadevom. Uviti u rolnicu.
Pleh podmazati pa redjati u krug. Ostatkom nadeva preliti rolnice i još malo ulja.
Peći na 200 stepeni 30-40 min. Sjajan doručak za celu porodicu.

Sočna baklava sa orasima puna nadeva: Bakin recept kojem apsolutno niko ne može odoleti, odmah zapišite recept
Baklava je odličan izbor kada nam se prijede nešto slatko.

Fantazija ukusa: Pržena paprika sa belim lukom, recept iz bakine kuhinje zlata je vredan, prste da poližete
Ovako spremljena paprika svideće se celoj vašoj porodici.

Od palente na kašiku nema boljeg doručka! Verzija koju znaju samo najvirtuoznije Srpkinje, zlata vredna
Omiljeni je recept iz detinjstva, a one verzije iz restorana joj ne mogu ni prići.

Srbi ga zovu "sirotinjski sos", majke deci pravile za doručak i ručak! Umače se hleb dok je vruće, polizaćete prste
Potrebno je samo nekoliko sastojaka koje gotovo svi već imaju kod kuće

Tajni sastojak starih Mađarica za najbolje punjene paprike: Od sada ćete ih spremati samo ovako, recept za desetku
Trik je u sastojcima koji se na našim prostorima gotovo uopšte ne koriste za pripremu ovog jela.
Komentari(0)