SAVRŠEN DORUČAK ZA CELU PORODICU Recept za pitu koju će svi obožavati, lako se pravi, a ukus je neprevaziđen
Oduševićete se.
Možda vas zanima:
TAJNE KULINARSTVA: Jednostavni trikovi za pečenje pite
Evo kako da domaća pita bude savršena baš svaki put
Kako kockice starog hleba mogu napraviti čudo: Ekonomična PITA kojoj nećete odoleti (RECEPT/VIDEO)
Kod bake nema bacanja...
Možda vas zanima:
TAJNE KULINARSTVA: Jednostavni trikovi za pečenje pite
Evo kako da domaća pita bude savršena baš svaki put
Kako kockice starog hleba mogu napraviti čudo: Ekonomična PITA kojoj nećete odoleti (RECEPT/VIDEO)
Kod bake nema bacanja...
Možda vas zanima:
TAJNE KULINARSTVA: Jednostavni trikovi za pečenje pite
Evo kako da domaća pita bude savršena baš svaki put
Kako kockice starog hleba mogu napraviti čudo: Ekonomična PITA kojoj nećete odoleti (RECEPT/VIDEO)
Kod bake nema bacanja...
Toliko se prosto pravi i toliko je lagano i ukusno jelo da ga možete jesti za doručak, ručak ali i večeru.
Sastojci:
- 500 g kora za pitu
Za Nadev:
- 3 jaja
- 200 gr sira
- 100 ml jogurta
- 1 kašika kisele pavlaje
- 30 ml ulja
- 2 kašike griza
- gotove kore
- 1/2 praška za pecivo
Priprema:
Umutiti nabrojane sastojke, da se sjedine. Prvu koru premazati ulje, preko nje drugu pa obilno dadevom. Uviti u rolnicu.
Pleh podmazati pa redjati u krug. Ostatkom nadeva preliti rolnice i još malo ulja.
Peći na 200 stepeni 30-40 min. Sjajan doručak za celu porodicu.
DRUGAČIJE Napravite ručak za celu porodicu - punjeni crni luk
Neobično je i sigurno je da niste pravili.
Jelo koje će vas oduševiti: Starinski recept za kraljicu pita, nećete se pokajati ako probate čuveni propeć
Jug Srbije i dalje čuva duh starih gastronomskih pikanterija, a ovo je jedna koja opstaje vekovima
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Dobro poznata pita od BUNDEVE po bakinom receptu
Od slatkog najslađe.
Omiljeno jelo po receptu naših baka: Generacije odrasle na ovom jelu, a vama je ovo odlična ideja za ukusan ručak
Ovaj recept po tradiciji naših baka pruža ne samo nutritivno bogat obrok, već i ukus koji vraća u detinjstvo
Komentari(0)