DOMAĆE POSNE KOCKE ZA SUPU: Vrlo su praktične ali i dosta zdravije i povoljnije od kupovnih koje sadrže dosta soli
Napravite sami domaće kocke od povrća koje će vam olakšati pripremu jela.

Umesto da kupujete, možete sami da napravite domaće kocke za supu koje dosta olakšavaju pripremu domaćih supa, čorbi, ali i drugih jela.
SASTOJCI:
6 šargarepa
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Možda vas zanima:

KAKO SE PRAVI NAJZDRAVIJI TEMELJAC? Idealna osnova kuvanim jelima, a 1 sastojak daje mu posebnu DRAŽ
Donosimo vam recept za ukusni temeljac od mesa i povrća, koji će biti idealna osnova svim kuvanim jelima.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Od ove količine dobićete preko 100 kocki za supu (u zavisnosti od toga kako ih budete sekli). Kada želite da ih upotrebite, potrebno je samo da ih pomešate sa toplom vodom, tako nastaje bujonkoji može da ulepša bilo koje jelo.

Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta

VRAĆAJU U DETINJSTVO Starinski medenjaci koji se tope u ustima
Medenjaci su starinski kolači koji svojim mirisom na med i cimet vraćaju u vreme detinjstva, u vreme porodičnih okupljanja i praznika.

Ne znate šta da spremite za ručak? Složenac od zapečenih tikvica je brzo, jeftino, zasitno i fantastičnog ukusa
Tražite brz, jednostavan i ukusan ručak? Ove neodoljive zapečene tikvice sa sirom su pravi izbor, naročito u danima kada nemate ideju šta da spremite, a želite nešto hranljivo i aromatično.

"Leto u tegli" je hit koji morate da probate: Recept za najukusniju zimsku salatu koja puca od vitamina i preukusna je
Upravo sada, dok sezona još traje, postavljamo temelje budućih gastronomski užitaka, onih tegli koje će vas, usred zime, podsećati na sunce, zrele paradajze i hrskanje svežeg krastavca.

Zaboravljeni specijalitet Homolja: Recept za belmuž kakav su pravile naše prabake
Jelo koje spaja jednostavnost i snagu, a potiče iz srca istočne Srbije
Komentari(0)