Kada sledeći put budete kuvali krompir, dodajte jednu namirnicu: Neće se raspasti i brže će biti gotov
Uz pomoć ovog trika lakše ćete spremiti krompir
Krompir je inače najčešće pripremana namirnici u svakoj kuhinji i može se kuvati na mnogo različitih načina, od pravljenja čipsa do pečenja, ili čak pire krompira na nekoliko desetina načina.
Kada želite da skuvate krompir, i ako ste odabrali pravu vrstu za kuvanje, poslužite se odličnim trikom. Dodajte sirće u vodu, što će joj pomoći da zadrži oblik. Krompir se preporučuje da kuvate oko 30 minuta, a posle 10 minuta sipajte sirće. Sirće ima ulogu da održi čvrstinu krompira, jer će učiniti membranu čvršćom. Krompir će zadržati svoj oblik, neće se raspasti ili postati kašast.
Možete izabrati bilo koje sirće koje imate pri ruci - vinsko, jabukovo ili alkoholno, svejedno.
Možda vas zanima:
Zašto bi beli luk trebalo da dodamo u krompir dok se kuva? Mali trik koji menja ukus
Kuvari otkrivaju da će krompir biti znatno ukusniji ako mu dodate beli luk
Krompir po RECEPTU GRČKIH PRAVOSLAVNIH MANASTIRA je rajski ručak čiji ukus ne može da se zaboravi: Lako se sprema i potrebno vam je samo OVO
Recept za krompir iz grčkih pravoslavnih manastira je idealan izbor za ručak, ako ste ljubitelji krompira.
Možda vas zanima:
Zašto bi beli luk trebalo da dodamo u krompir dok se kuva? Mali trik koji menja ukus
Kuvari otkrivaju da će krompir biti znatno ukusniji ako mu dodate beli luk
Krompir po RECEPTU GRČKIH PRAVOSLAVNIH MANASTIRA je rajski ručak čiji ukus ne može da se zaboravi: Lako se sprema i potrebno vam je samo OVO
Recept za krompir iz grčkih pravoslavnih manastira je idealan izbor za ručak, ako ste ljubitelji krompira.
Možda vas zanima:
Zašto bi beli luk trebalo da dodamo u krompir dok se kuva? Mali trik koji menja ukus
Kuvari otkrivaju da će krompir biti znatno ukusniji ako mu dodate beli luk
Krompir po RECEPTU GRČKIH PRAVOSLAVNIH MANASTIRA je rajski ručak čiji ukus ne može da se zaboravi: Lako se sprema i potrebno vam je samo OVO
Recept za krompir iz grčkih pravoslavnih manastira je idealan izbor za ručak, ako ste ljubitelji krompira.
Ovaj savet možete uvek praktikovati, ali je posebno "radi" kad pravite krompir salatu.
RAPSODIJA UKUSA Sočni jagnjeći but, prste da poližeš
Vreme posta je iza nas, bogata trpeza je u svakoj slavljeničkoj kući, a mi vam donosimo recept za fenomenalno spremljen jagnjeći but, u slučaju da vam ponestane pečenja.
NAJLEPŠA POSLASTICA SA LEŠNIKOM ZA USKRS: Grilijaš torta - kremasta, raskošna, recept kakav samo može da se poželi
Grilijaš torta je najlepša poslastica sa lešnikom za Uskrs
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!
Evo kako da napravite najslađi prebranac
POSNE KAKAO KUGLICE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI Savršenstvo ukusa koje je spremno za 15 minuta
Veliki petak je i dan veoma stogog posta, mnogi vernici poste samo na hlebu i vodi.
Komentari(0)