KAKO DA PREPOZNATE DA LI JE MESO U PRODAVNICI SVEŽE? Jednostavan trik za koji vam je potrebno SAMO 5 SEKUNDI
Jedna žena je na društvenoj mreži otkrila kako ćete svaki put kupiti najsvežiji komad mesa, a to nema nikakve veze sa datumom koji stoji na ambalaži.

Jedna žena je na društvenim mrežama otkrila da postoji trik kada je u pitanju kupovina mesa, tako da svaki put dobijete najbolji komad piletine i govedine.
"Samo mali savet, kada kupujete meso i vidite meso kroz pakovanje, opipajte da li je dobro", rekla je svojim pratiocima na TikToku, kojih ima 25.000. Zatim je pokazala na šta ljubitelji mesa trebaju da paze.
Ako u pakovanju ima vazduha i sve je u mehurićima, rekla je da se to ostavi na policama. Insistirala je na tome da vazduh u plastičnoj ambalaži znači da je meso "prebrzo" promenilo temperaturu.
Možda vas zanima:

2 CAKE DA PUNJENA PAPRIKA UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Ne prelivajte je vodom, a u fil obavezno dodajte OVO
Učinite omiljeno tradicionalno jelo još ukusnijim, dodajući ove sastojke prilikom spremanja nadeva i preliva za punjene paprike.

NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Možda vas zanima:

2 CAKE DA PUNJENA PAPRIKA UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Ne prelivajte je vodom, a u fil obavezno dodajte OVO
Učinite omiljeno tradicionalno jelo još ukusnijim, dodajući ove sastojke prilikom spremanja nadeva i preliva za punjene paprike.

NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Možda vas zanima:

2 CAKE DA PUNJENA PAPRIKA UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Ne prelivajte je vodom, a u fil obavezno dodajte OVO
Učinite omiljeno tradicionalno jelo još ukusnijim, dodajući ove sastojke prilikom spremanja nadeva i preliva za punjene paprike.

NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
"Uvek izbegavajte kupovinu mesa čije je pakovanje naduvano", savetovala je.
Mnogi nisu mogli da veruju da se u prodavicama tako prodaje meso pa je jedna osoba rekla: "Nije normalno što će i dalje stavljati to meso porodicama za jelo."
Neko drugi je dodao: "Takođe bakterije proizvode višak vazduha kao nusproizvod, što je znak da nikako ne treba da ga kupujete", a s time se složila još jedna osoba: "Moji roditelji su kuvari, naučio sam ovo pre puno godina. Drago mi je da je neko ovo javno podelio".
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

TRIKOVI NAJBOLJIH DOMAĆICA: Proverite koliko je jaje staro
Ova brza i jednostavna metoda može vam uštedeti novac, ali i sačuvati zdravlje.

Majstorski burek prste da poližete: Starinski recept kojem niko ne može da odoli, obožavaće ga i najveći gurmani
Ukoliko probate ovaj recept pekara vam više neće pasti na pamet.

Proces pravljenja duvan čvaraka: korak po korak do užičkog blaga
Među svim specijalitetima od mesa, jedno jelo zauzima posebno mesto u srcima gurmana – duvan čvarci. Ovaj užički specijalitet odavno je postao simbol tradicije, a zbog svog ukusa i posebnog načina pripreme proglašen je i zaštićenim proizvodom sa geografskim poreklom.

Najlepša poslastica za početak jeseni: Kolač sa šljivama gotov za tren oka, miriše na detinjstvo
Umutite jaja sa šećerom dok smesa ne postane svetlije žuta

Kako se sprema varivo od koprive: zdravo jelo naših baka
Kopriva, biljka koju mnogi smatraju korovom, vekovima je bila dragocen sastojak srpske kuhinje i narodne medicine. U rano proleće, dok priroda tek buja, mladi listovi koprive pretvarali su se u ukusno varivo koje je hranilo i jačalo organizam. Ovo starinsko jelo danas se vraća na trpeze kao simbol zdrave i jednostavne ishrane.
Komentari(0)