KAKO DA PREPOZNATE DA LI JE MESO U PRODAVNICI SVEŽE? Jednostavan trik za koji vam je potrebno SAMO 5 SEKUNDI
Jedna žena je na društvenoj mreži otkrila kako ćete svaki put kupiti najsvežiji komad mesa, a to nema nikakve veze sa datumom koji stoji na ambalaži.

Jedna žena je na društvenim mrežama otkrila da postoji trik kada je u pitanju kupovina mesa, tako da svaki put dobijete najbolji komad piletine i govedine.
"Samo mali savet, kada kupujete meso i vidite meso kroz pakovanje, opipajte da li je dobro", rekla je svojim pratiocima na TikToku, kojih ima 25.000. Zatim je pokazala na šta ljubitelji mesa trebaju da paze.
Ako u pakovanju ima vazduha i sve je u mehurićima, rekla je da se to ostavi na policama. Insistirala je na tome da vazduh u plastičnoj ambalaži znači da je meso "prebrzo" promenilo temperaturu.
Možda vas zanima:

2 CAKE DA PUNJENA PAPRIKA UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Ne prelivajte je vodom, a u fil obavezno dodajte OVO
Učinite omiljeno tradicionalno jelo još ukusnijim, dodajući ove sastojke prilikom spremanja nadeva i preliva za punjene paprike.

NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Možda vas zanima:

2 CAKE DA PUNJENA PAPRIKA UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Ne prelivajte je vodom, a u fil obavezno dodajte OVO
Učinite omiljeno tradicionalno jelo još ukusnijim, dodajući ove sastojke prilikom spremanja nadeva i preliva za punjene paprike.

NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Možda vas zanima:

2 CAKE DA PUNJENA PAPRIKA UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Ne prelivajte je vodom, a u fil obavezno dodajte OVO
Učinite omiljeno tradicionalno jelo još ukusnijim, dodajući ove sastojke prilikom spremanja nadeva i preliva za punjene paprike.

NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
"Uvek izbegavajte kupovinu mesa čije je pakovanje naduvano", savetovala je.
Mnogi nisu mogli da veruju da se u prodavicama tako prodaje meso pa je jedna osoba rekla: "Nije normalno što će i dalje stavljati to meso porodicama za jelo."
Neko drugi je dodao: "Takođe bakterije proizvode višak vazduha kao nusproizvod, što je znak da nikako ne treba da ga kupujete", a s time se složila još jedna osoba: "Moji roditelji su kuvari, naučio sam ovo pre puno godina. Drago mi je da je neko ovo javno podelio".
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

TAJNA JELA KOЈE LEČI GROFICA: Recept za Pposni pasulj koji su monasi Fruške Gore kuvali u kazanima i zašto je najbolji za zimu
Pasulj prebranac je kulinarski klasik, ali malo ko zna za njegovu pravu, posnu, manastirsku verziju. Otkrivamo zašto se ovaj specijalitet sa Fruške Gore naziva "pasulj grofica", kako su ga monasi usavršili do savršenstva i zašto je, zbog visokog sadržaja proteina i vlakana, on najbolji prirodni lek za varenje tokom zime.

BAKIN KOLAČ JE POSLASTICA NA KOJOJ SU ODRASTALE MNOGE GENERACIJE NA NAŠIM PROSTORIMA: Evo kako se sprema ovaj zaboravljeni dezert
Bakin kolač je dugi niz godina bio jedna od omiljenih poslastica na našim prostorima.

DA LI JE KASNO?: Evo za koliko dana možete ukiseliti kupus
Kiselom kupusu treba otprilike oko četiri nedelje da bi se ukiselio i bio spreman za konzumiranje.

Starinski recept za padobrance koji se tope u ustima: Spoj hrskave puslice & čokoladnog fila vraća u detinjstvo
Sitni kolači koje je jednostavno napraviti.

Evo kako napraviti turšiju bez sirćeta i šećera: Gorušica vam nikada više neće predstavljati problem
Zaboravite sirće – pravo uživanje u turšiji!
Komentari(0)