Slatki kupus sa ovim mesom je prava bomba: Recept ne postoji na internetu - nema konkurenciju
Recept za slatki kupus sa krmenadlama nema konkurenciju

Baka Jelena nam je i ovog jutra poslala sjajan recept za ručak u kom će uživati cela porodica.
Čorbastom jelu sa mesom niko neće moći da odoli.
Detaljnu pripremu slatkog kupusa sa krmenadlama je podelila sa nama.
Možda vas zanima:

Idealan recept za starinsko jelo koje svaki Srbin obožava: Tajni sastojak će slatkom kupusu dati neverovatan ukus!
Ako želite da poboljšate ukus slatkom kupusu, onda obavezno dodajte neki od navedenih sastojaka u jelo

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus
Možda vas zanima:

Idealan recept za starinsko jelo koje svaki Srbin obožava: Tajni sastojak će slatkom kupusu dati neverovatan ukus!
Ako želite da poboljšate ukus slatkom kupusu, onda obavezno dodajte neki od navedenih sastojaka u jelo

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus
Možda vas zanima:

Idealan recept za starinsko jelo koje svaki Srbin obožava: Tajni sastojak će slatkom kupusu dati neverovatan ukus!
Ako želite da poboljšate ukus slatkom kupusu, onda obavezno dodajte neki od navedenih sastojaka u jelo

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus
Ovo su potrebni sastojci:
Možda vas zanima:

Idealan recept za starinsko jelo koje svaki Srbin obožava: Tajni sastojak će slatkom kupusu dati neverovatan ukus!
Ako želite da poboljšate ukus slatkom kupusu, onda obavezno dodajte neki od navedenih sastojaka u jelo

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus
Možda vas zanima:

Idealan recept za starinsko jelo koje svaki Srbin obožava: Tajni sastojak će slatkom kupusu dati neverovatan ukus!
Ako želite da poboljšate ukus slatkom kupusu, onda obavezno dodajte neki od navedenih sastojaka u jelo

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus
2 krmenadle od vrata - sinjetina
1 glavica mladog kupusa
1 krompir na kockice
2 struka crnog i 2 belog luka
50 ml kuvanog paradajza
2 veće šargarepe
celer list - koren celera
1 paprika
Mala zaprška:
suvi začin
ulje
mlevena paprika
1 kašičica brašna
3 čena seckanog belog luka
Priprema:
Meso prvo stavite da kuva bar 20 minuta. Pola glavice kupusa isecite i stavite na meso, pa preko stavite šargarepu, krompir, luk, pa prekrijte drugom polovinom kupusa.
Odozgo stavite papriku ljutu ili slatku i nalijte vodom i kuvajte.
Kuvanom kupusz stavite zapršku.
U tiganj stavite seckan beli luk, ulje i malo brašna da porumeni. Dodati mlevenu papriku i odmah sipajte polako u kupus sa svih strana pomerajući kupus do ivice šerpe.
Dodati suvi začin i lagano podignuti kupus i okrenuti.
Kuvati još dva minuta pokriveno i posuti peršunovim listom.
Isključite i uživajte.
Detaljnu pripremu pogledajte u videu:

Lekovito bilje u siru, mudrost u ukusu: Zanat sa obronaka Srbije
U srpskim krajevima, gde se pašnjaci spajaju s planinskim vetrovima i šumama punim lekovitog bilja, nastaju sirevi koji u sebi nose više od ukusa — oni nose duh predela. Dodavanje aromatičnog i lekovitog bilja u sir nije nova praksa, već povratak starim znanjima, gde se miris i zdravlje susreću u svakom zalogaju.

Da li biste danas jeli ovu hranu od koje nam je nekada išla "voda na usta"? Nema ko je nije voleo u Jugoslaviji
Možda vam ova hrana sada nije privlačna, ali nema ko je nije jeo u "zlatno doba" Jugoslavije

Ovo jelo je proglašeno za najbolje iz Srbije: Majstor otkrio tajnu recepta koja ne postoji na internetu
Čuvene mantije deo su specifične kuhinje i iako se prave i u drugim područjima nigde nemaju takav ukus kao u Novom Pazaru

Kuvani paradajz s belim lukom i peršunom: Letnje jelo koje su spremale naše bake
Lagan, osvežavajuć i neodoljivo mirisan, kuvani paradajz s belim lukom i peršunom nekada je bio nezaobilazno jelo u letnjim danima širom Srbije. Danas se retko priprema, ali svaki zalogaj vraća u vreme kada se znalo šta je dobar ručak po vrelom danu.

Dok proključa voda za kafu – sve ste obavili! KAFANSKA PROJARA puna sira umuti se za 5 minuta, a jede u slast danima
Ako ste ljubitelj domaće projare sa sitnim, slanim sirom, ovaj recept za sočno pecivo je nešto što morate da probate.
Komentari(0)