Slatki kupus sa ovim mesom je prava bomba: Recept ne postoji na internetu - nema konkurenciju
Recept za slatki kupus sa krmenadlama nema konkurenciju

Baka Jelena nam je i ovog jutra poslala sjajan recept za ručak u kom će uživati cela porodica.
Čorbastom jelu sa mesom niko neće moći da odoli.
Detaljnu pripremu slatkog kupusa sa krmenadlama je podelila sa nama.
Možda vas zanima:

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus

Recept za slatki KUPUS iz bivše Jugoslavije: Ovako ga je nekada svako domaćinstvo spremalo
Preukusan ručak koji će mnoge vratiti u detinjstvo
Možda vas zanima:

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus

Recept za slatki KUPUS iz bivše Jugoslavije: Ovako ga je nekada svako domaćinstvo spremalo
Preukusan ručak koji će mnoge vratiti u detinjstvo
Možda vas zanima:

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus

Recept za slatki KUPUS iz bivše Jugoslavije: Ovako ga je nekada svako domaćinstvo spremalo
Preukusan ručak koji će mnoge vratiti u detinjstvo
Ovo su potrebni sastojci:
Možda vas zanima:

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus

Recept za slatki KUPUS iz bivše Jugoslavije: Ovako ga je nekada svako domaćinstvo spremalo
Preukusan ručak koji će mnoge vratiti u detinjstvo
Možda vas zanima:

DVA TAJNA SASTOJKA ZA SLATKI KUPUS: Daće mu poseban šmek i bolji ukus
Trik za ukusniji slatki kupus

Recept za slatki KUPUS iz bivše Jugoslavije: Ovako ga je nekada svako domaćinstvo spremalo
Preukusan ručak koji će mnoge vratiti u detinjstvo
2 krmenadle od vrata - sinjetina
1 glavica mladog kupusa
1 krompir na kockice
2 struka crnog i 2 belog luka
50 ml kuvanog paradajza
2 veće šargarepe
celer list - koren celera
1 paprika
Mala zaprška:
suvi začin
ulje
mlevena paprika
1 kašičica brašna
3 čena seckanog belog luka
Priprema:
Meso prvo stavite da kuva bar 20 minuta. Pola glavice kupusa isecite i stavite na meso, pa preko stavite šargarepu, krompir, luk, pa prekrijte drugom polovinom kupusa.
Odozgo stavite papriku ljutu ili slatku i nalijte vodom i kuvajte.
Kuvanom kupusz stavite zapršku.
U tiganj stavite seckan beli luk, ulje i malo brašna da porumeni. Dodati mlevenu papriku i odmah sipajte polako u kupus sa svih strana pomerajući kupus do ivice šerpe.
Dodati suvi začin i lagano podignuti kupus i okrenuti.
Kuvati još dva minuta pokriveno i posuti peršunovim listom.
Isključite i uživajte.
Detaljnu pripremu pogledajte u videu:

KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Vaši gosti će je obožavati
Prolećni recept

Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak
Prvi uslov je kvalitetna junetina protkana masnim tkivom da bi meso bilo sočno i ukusno

Slatko od borovih šišarki: Zaboravljeni lek protiv prehlade iz Homolja
U nekim krajevima istočne Srbije, domaćice su u proleće brale mlade, zelene šišarke bora i od njih kuvale gusto, aromatično slatko. Koristilo se ne samo kao poslastica, već kao prirodni lek za pluća i imunitet.

Idealan recept za starinsko jelo koje svaki Srbin obožava: Tajni sastojak će slatkom kupusu dati neverovatan ukus!
Ako želite da poboljšate ukus slatkom kupusu, onda obavezno dodajte neki od navedenih sastojaka u jelo

Čorba od koprive i korena celera: Stari prolećni lek iz centralne Srbije
U selima oko Gruže, Jagodine i Kruševca, proleće nije počinjalo bez čorbe od prve koprive i korena celera. Lagana, okrepljujuća i bogata mineralima, ova čorba je bila prirodni lek posle duge zime.
Komentari(0)