Ova musaka je stvorena za letnje dane! Otimaće vam se za recept, i sama priprema je fantazija
Mnogima omiljeni recept okupiće celu porodicu za stolom.

Jelo koje je savršeno za vrele letnje dane je svakako musaka.
Mnogima omiljeni recept okupiće celu porodicu za stolom.
Sastojci:
za 4 osobe
Možda vas zanima:

Urolana musaka oduševila Srpkinje, od sada ćete je samo ovako praviti: Poseban trik leži u upotrebi ove namirnice!
Ovaj delikates može biti zvezda vaše slavske trpeze za Jovanjdan

Od ovoga ide voda na usta, kad ovo probate zaboravićete sve druge recepte i jela: Slasni zalogaji bude sva čula
Odlična ideja za ručak za celu porodicu
Možda vas zanima:

Urolana musaka oduševila Srpkinje, od sada ćete je samo ovako praviti: Poseban trik leži u upotrebi ove namirnice!
Ovaj delikates može biti zvezda vaše slavske trpeze za Jovanjdan

Od ovoga ide voda na usta, kad ovo probate zaboravićete sve druge recepte i jela: Slasni zalogaji bude sva čula
Odlična ideja za ručak za celu porodicu
Možda vas zanima:

Urolana musaka oduševila Srpkinje, od sada ćete je samo ovako praviti: Poseban trik leži u upotrebi ove namirnice!
Ovaj delikates može biti zvezda vaše slavske trpeze za Jovanjdan

Od ovoga ide voda na usta, kad ovo probate zaboravićete sve druge recepte i jela: Slasni zalogaji bude sva čula
Odlična ideja za ručak za celu porodicu
1 kg krompira
500 g mlevenog mesa
ulje
so
biber
crvena paprika
čili po zelji
2 jaja
1 čaša mleka
1 kašika brašna
1/2 crveni luk
2-3 čes
Priprema:
1.
Krompir oljuštiti i izrezati na tanke okrugle listove. U posudu ih nauljiti i staviti jednu kašiku soli.
2.
Sitno iseckati crveni i bijeli luk i prepržiti. Dodati mleveno meso i začiniti ga sa dve kašike soli, jednom kašikom bibera, malo mlevene crvene paprike i malo chilija po želji. Pržiti dok meso ne bude gotovo.
3.
Pleh ili tepsiju premazati uljem ili margarinom i redati prvi sloj krompira, preko njega sloj mesa i tako sve dok se ne potrosi smesa.
4.
Kada se poreda, staviti da se peče u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni i tako peći 20ak min - dok ne primetite da je krompir skoro pečen.
5.
U posudu umutiti dva jaja, kašiku brašna i šolju mleka. S tom smesom preliti musaku iz pećnice i vratiti nazad da se peče dok ne bude krompir u potpunosti pečen.
6.
Na kraju, po Vašoj želji, narendajte sira preko, isključite rernu i ostavite da se sir otopi.
Prijatno!

Recept za tradicionalno srpsko jelo kojem niko ne može da odoli: Napravite doručak bogat proteinima i vitaminima
Ovaj recept bogat je proteinima i vitaminima, a savršen je za posne dane ili kao prilog drugim jelima

TRADICIONALNO PIĆE SRPSKOG DOMAĆINSTVA Piće sa oštrim ukusom nezamenljivo je na skoro svakom trpezarijskom stolu u zemlji
Rakija je najcenjeniji od svih pića u Srbiji.

Trik zlata vredan: Domaćice, evo kako da vam gibanica uvek bude vazdušasta, tako je jednostavno
Ukoliko želite da vam gibanica bude mekana i vazdušasta ovo obavezno uradite.

ČUVAR SPRSKOG IDENTITETA Pastirsko jelo jedinstvenog ukusa
Nikad lakše za spremanje

Savet kuvara zlata vredan: Evo kako da vam palačinke uvek budu tanke i mekane, ovo mora da znate
Ako želite mekane i tanke palačinke, morate da pazite na nekoliko stvari.
Komentari(0)