ZOVU GA "LIPOSUKCIJA U ŠOLJI" Ovaj napitak ima "magično" dejstvo, a evo kako da ga i vi napravite
Neki ga zovu i "liposukcija u šolji", a evo o čemu se zapravo radi.

Gubitak kilograma je mnogima cilj, zbog toga su često i popularni razni trikovi koji doprinose sagorevanju masnih naslaga, a za ovaj prirodni napitak od samo tri sastojka mnogi tvrde da pomaže u ubrzavanju metabolizma i poboljšavanju probave.
Neki ga zovu i "liposukcija u šolji", a evo o čemu se zapravo radi.
Potrebno:
- - Zeleni čaj
- - Štapić cimeta
- - Lovorov list
Priprema:
Prokuvajte 800 ml vode, a zatim šerpu sklonite sa vatre i u vodu dodajte štapić cimeta, četiri lovorova lista i jednu kašiku zelenog čaja.
Ostavite da odstoji 15 minuta, zatim procedite i vaš napitak je spreman.
Najbolje ga je da ga pijete tri puta dnevno. Jednu šolju nakon buđenja, na prazan želudac, drugu odmah nakon doručka, a treću pre spavanja, prenosi Krstarica.
Ovaj napitak, uz odabir zdravih namirnica, može da pomogne i u ubrzanom topljenju masnih naslaga, prenosi Story.hr.

Tradicionalni recept: Šaran iz Ćelija – specijalitet monaha manastira Ćelije kod Valjeva
Šaran iz Ćelija je gotovo zaboravljeni kulinarski biser iz manastira Ćelije, poznat po posebnom načinu pripreme koji mu daje nezaboravan ukus.

Recept za letnju boraniju bez mesa! Sveža, ukusana, lagana kao pero, a 1 satojak u njoj će vam baš ZASITITI
Evo jednog letnjeg recepta za boraniju koji je lagan, osvežavajuć i savršen za tople dane – bez zaprške i bez mesa, ali pun ukusa.+

Tradicionalni recept: Srpska popara – ukus detinjstva i jednostavnosti
Popara je tradicionalno srpsko jelo koje osvaja svojom jednostavnošću, ukusom i toplinom, a posebno je draga zbog nostalgije koju budi.

Domaće krofne po starinskom receptu Mire Banjac: Recept generacijama kruži u njenoj porodici, vredi probati
Možete ih napraviti ne samo u posebnim prilikama već i u onim danima kada želite da se podsetite detinjstva.

Slavonski majstori otkrili tajnu pravog fiš paprikaša! Jedna stvar je ključna - ne smete da propustite
Ako želite da pripremite fiš paprikaš kakav se jede u najboljim slavonskim čardama, pratite ovaj proveren recept.
Komentari(0)