ZOVU GA "LIPOSUKCIJA U ŠOLJI" Ovaj napitak ima "magično" dejstvo, a evo kako da ga i vi napravite
Neki ga zovu i "liposukcija u šolji", a evo o čemu se zapravo radi.
Gubitak kilograma je mnogima cilj, zbog toga su često i popularni razni trikovi koji doprinose sagorevanju masnih naslaga, a za ovaj prirodni napitak od samo tri sastojka mnogi tvrde da pomaže u ubrzavanju metabolizma i poboljšavanju probave.
Neki ga zovu i "liposukcija u šolji", a evo o čemu se zapravo radi.
Potrebno:
- - Zeleni čaj
- - Štapić cimeta
- - Lovorov list
Priprema:
Prokuvajte 800 ml vode, a zatim šerpu sklonite sa vatre i u vodu dodajte štapić cimeta, četiri lovorova lista i jednu kašiku zelenog čaja.
Ostavite da odstoji 15 minuta, zatim procedite i vaš napitak je spreman.
Najbolje ga je da ga pijete tri puta dnevno. Jednu šolju nakon buđenja, na prazan želudac, drugu odmah nakon doručka, a treću pre spavanja, prenosi Krstarica.
Ovaj napitak, uz odabir zdravih namirnica, može da pomogne i u ubrzanom topljenju masnih naslaga, prenosi Story.hr.
Kuvana prebranac čorba za zimu: Recept iz starog konaka koji greje bolje od peći
Nije klasičan prebranac, nije ni pasulj čorba – ovo jelo se kuvalo u zemljanom loncu, sa lukom, mašću i suvim šljivama, da ogreje i kad napolju vetar urla
Najbolji starinski recept za sitne kolače: Od jedne smese 3 vrste bombica, savršene za slave
Recept koji obavezno morate da sačuvate - od jedne smese dobiju se čak 3 različite vrste sitnih kolača za slavu!
Jesenja pita od prosa i jabuka: Zaboravljeni posni kolač iz južne Srbije
Napravljena od skromnih sastojaka, bez jaja, mleka i šećera, ova pita je bila jesenja poslastica sirotinje – a danas je pravo otkriće za ljubitelje zdrave, domaće i postne hrane
Đakonije od starog hleba: Zaboravljena jela kad se ništa nije bacalo
Kad u kući ostane bajat hleb, danas ga najčešće bacimo. Nekada, to je bio početak najukusnijih jela – prepečenica, popara, prežganica i hlebne pite, koje su mirisale na dom i poštovanje prema svakom zalogaju.
Omiljeni slavsko predjelo: Recept za najukusnije paprike u pavlaci
Zašto baš paprike u pavlaci?
Komentari(0)