IMA NAJLEPŠE DVORIŠTE: Milena iz Zlakuse odnela laskavu pobedu, sve vredne domaćice su je želele (FOTO)

Lepote Srbije

19:00

Aktuelno 0

Lepo dvorište ponos je svake vredne domaćice, a ljuta borba vodila se između Užičanki koje su se prijavile za nagradni konkurs koji je podrazumevao izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji grada.

Nega ruža
Lepote Srbije

Vredne domaćice iz Užica i okoline su još jednom pokazale koliko ponosa i ljubavi ulažu u svoja dvorišta. Nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji grada nije bio samo prilika za osvajanje priznanja, već i za predstavljanje marljivog rada i kreativnosti koju su uložile u svaki kutak njihovih zelenih oaza.

Konkurencija je bila jaka, ali je pobedu za najlepše uređeno privatno dvorište odnela Milena Šunjevarić iz sela Zlakusa.

najlepše dvorište Foto: Rina/Sajt grada Užice
 

- Prvo mesto pripalo je i Radmili Vujić iz Gradske opštine Sevojno za najlepši balkon, terasu, dok u kategoriji najuređeniji prostor (dvorište) oko višeporodičnih stambenih objekata nije bilo prijavljenih učesnika, potvrđeno je za RINU u nadležnoj komisiji.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U kategoriji najlepše dvorište dodeljene su još dve nagrade, za drugo mesto Dragici Žunić iz Ribaševine i Milojki Vučković iz Velikog Zabučja, čije dvorište je na trećem mestu.

Drugo mesto u kategoriji najlepši balkon pripalo je Sanji Pedić iz Ulice Vuka Karadžića, a treće Nadi Matijević iz Vojvođanske ulice.

Na ovogodišnji konkurs prispelo je 18 prijava, Komisija je izvršila obilazak i na osnovu utvrđenih kriterijuma izvršila bodovanje i donela odluku o nagrađenima. Dodela nagrada održaće se u prvoj polovini septembra meseca o čemu će nagrađeni biti pravovremeno obavešteni.

Komentari(0)

Loading