Dragan iz Užica ima čime da se pohvali: Njegovo dvorište najlepše je u čitavom gradu

17:00

Aktuelno 0

Za svoj trud dobio i simboličnu nagradu

dvorište
rina

Dragan Radivojević iz Sevojna, vlasnik je najlepšeg privatnog dvorišta na teritoriji grada Užica, a po odluci Komisije za sprovođenje nagradnog Konkursa za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji Grada Užica za 2023. godinu.

- I ove godine, Konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji Grada Užica, raspisan je u tri kategorije, a stručna komisija obrazovana rešenjem gradonačelnice izvršila je obilazak 17 prijavljenih i na osnovu utvrđenih kriterijuma izvršila bodovanje. Nakon ocenjivanja Komisija je donela odluku o najepše uređenom privatnom dvorištu gde je prvo mesto i nagrada u iznosu od 10 hiljada dinara pripala Draganu Radivojeviću iz Gradske opštine Sevojno - kazali su organizatori za agenciju RINA.


Možda vas zanima:

Na drugom mestu je dvorište Nadežde Božanić koje se nalazi u MZ Bela Zemlja, gde je predviđena nagrada od 8 hiljada dinara.

Možda vas zanima:

Treće mesto i nagrada od 6 hiljada dinara pripašće Vesni Nenadić, čije dvorište se nalazi u naselju Zabučje.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Po odluci Komisije najlepši balkon- terasa nalazi se u Ulici Dimitrija Tucovića i u vlasništvu je Slave Krčevinac, koja će dobiti nagradu u iznosu od 9 hiljada dinara.
Drugo mesto u ovoj kategoriji i nagrada od 7 hiljada dinara pripala je Zorici Savić iz Potočanja.

Sa 5 hiljada dinara za treće mesto u kategoriji najlepši balkon – terasa nagrađen je Nikola Šikanja iz Ulice Rosulje.

U kategoriji najuređeniji prostor (dvorište) višeporodičnih stambenih objekata pristigla samo jedna prijava.

Dodela nagrada održaće se u drugoj polovini avgusta u svečanoj sali Gradske kuće, o čemu će dobitnici nagrada biti pravovremeno obavešteni.

plivanje

Čovek koji snagom svoje volje ruši sve granice: Lazar iz Čačka vidi samo dva odsto ali sprema se za takmičenje u Engleskoj, svako jutro pliva i to preporučuje svima

Aktuelno

10:00

19 jun, 2024

Kupališna sezona na gradskim bazenimau Čačku već je počela, a to je iskoristio i poznati paratriatlonac iz grada na Moravi, koji se priprema za takmičenje u triatlonu u Engleskoj. Lazar Filipović je momak, koji snagom svoje čelične volje ruši sve predrasude i barijere i to sa svega dva odsto vida. Ono što je važno za dobru kondiciju, kako ovaj paratriatlonac ističe, pre svega jeste trening, a posebno naglašava benefite plivanja kao prve jutarnje aktivnosti.

Komentari(0)

Loading