LEPA VEST Ako praznike provodite u Beogradu, onda će vas ovo jako zanimati

Lepote Srbije

16:00

Aktuelno 0

Dobro je znati.

LEPA VEST Ako praznike provodite u Beogradu, onda će vas ovo jako zanimati
Shutterstock

 

JKP „Parking servis” obavestio je korisnike usluga da, zbog obeležavanja Praznika rada, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja 2023. godine. 

U istom periodu, shodno Propisu o radu u dane državnog praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31, Mileševska br. 51 i Bulevaru Milutina Milankovića br. 134g. 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta tokom predstojećeg praznika biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

Naplata i kontrola parkiranja počinje posle prvomajskog praznika, od srede, 3. maja 2023. godine, kada sa radom počinju i poslovnice Korisničkog servisa, navedeno je u saopštenju.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

plivanje

Čovek koji snagom svoje volje ruši sve granice: Lazar iz Čačka vidi samo dva odsto ali sprema se za takmičenje u Engleskoj, svako jutro pliva i to preporučuje svima

Aktuelno

10:00

19 jun, 2024

Kupališna sezona na gradskim bazenimau Čačku već je počela, a to je iskoristio i poznati paratriatlonac iz grada na Moravi, koji se priprema za takmičenje u triatlonu u Engleskoj. Lazar Filipović je momak, koji snagom svoje čelične volje ruši sve predrasude i barijere i to sa svega dva odsto vida. Ono što je važno za dobru kondiciju, kako ovaj paratriatlonac ističe, pre svega jeste trening, a posebno naglašava benefite plivanja kao prve jutarnje aktivnosti.

Komentari(0)

Loading