HAOS I KOD SJENICE Potpuno neprohodna saobraćajnica preko Duge Poljane

Lepote Srbije

12:00

Aktuelno 0

Putari se bore sa ogromnim snežnim nanosima

HAOS I KOD SJENICE Potpuno neprohodna saobraćajnica preko Duge Poljane
Rina

Sneg koji pada satima napravio je kolaps i na putu koji povezuje opštinu Sjenica sa Novim Pazarom na deonici Duga Poljana - Štavalj.  Najveći problem putarima i vozačima pravi jak vetar koji pravi snežne nanose visine preko jednog metra. 

- Deonica preko Duge Poljane je neprohodna za saobraćaj. Snežni nanosi su toliko jaki da im ne možemo ništa. Ono što je prava sreća jeste da nemamo zavejnih učesnika u saobraćaju, jer se po ovakvim vremenskim uslovima to često događa. Apelujemo na sve vozače da budu oprezni, izjavio je za RINU Senko Ibrović direktor održavanja puteva u preduzeću "Novi Pazar put". 

HAOS I KOD SJENICE Potpuno neprohodna saobraćajnica preko Duge Poljane Rina
 

Ova deonica tokom zimskih meseci izuzetno je kritična, a u poslednjih deset godina na njoj je život izgubilo nekoliko ljudi usled smrzavanja, a mnogi su jedva izvukli živu glavu jer su ostali zavejani.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

brana

Prva zelena brana u Srbiji, visoka 68 metara: Istorijski dan za Zapadnu Srbiju, reka Rzav potekla kroz tunelske cevi

Aktuelno

12:00

29 mart, 2024

Prelomni trenutak u izgradnji brane „Arilje - profil Svračkovo”, koja će biti rezervoar čiste, pijaće vode za oko pola miliona žitelja zapadne Srbije dogodio se juče kada je Rzav potekao kroz tunelske cevi, što je omogućilo početak gradnje predbrane i zemljane brane koja će formirati jezero pijaće vode, ukupne zapremine 28 miliona kubnih metara.

Besplatan vrtić Dragačevo

VIŠE NOVCA U NOVČANIKU Besplatan vrtić i udžbenici za svako treće dete!

Aktuelno

18:00

28 mart, 2024

Lučani - Dragačevski kraj poznat je po tome da redovno sprovodi populacine mere kako bi se povećao prirodni priraštaj. Sada je potpisan ugovor sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju o sufinansiranju mera populacione politike i podrške u oblasti porodice i dece jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2024. godini.

Komentari(0)

Loading