OBJAVA KOJA JE PODELILA SRBIJU Burek sa pljeskavicom i ajvarom iz Bora je hit na internetu, da li biste ga probali? (FOTO)
Da li ste do sada čuli za čuveni hamburek iz Bora?

"Burek je samo sa mesom". Sigurno ste do sada mnogo puta čuli tu rečenicu. Ako vam kažemo da postoji burek sa pljeskavicom, da li se i to računa?
U jednoj pekari u Boru prodaje se burek sa pljeskavicom koji nosi zanimljiv i prilično originalan naziv - Hamburek. Upravo ovaj spoj dva prilično popularna jela u Srbiji napravio je pravi haos na društvenim mrežama kada je jedan korisnik Tvitera podelio ovu popularnu hranu.
Dakle, u pitanju je kombinacija bureka, pljeskavice i na sve to kao dodatak - ajvara. Dok su se jedni gadili na samu pomisao takve kombinacije, drugi su bili oduševljeni i poželeli da probaju "hamburek".
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Kako napraviti pravi srpski ajvar: Tajna receptura koja se prenosi generacijama
Ajvar je nezaobilazni deo srpske kuhinje, ali recepti mogu da variraju od domaćinstva do domaćinstva. Saznajte kako napraviti pravi, domaći ajvar kao naše bake!
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Kako napraviti pravi srpski ajvar: Tajna receptura koja se prenosi generacijama
Ajvar je nezaobilazni deo srpske kuhinje, ali recepti mogu da variraju od domaćinstva do domaćinstva. Saznajte kako napraviti pravi, domaći ajvar kao naše bake!
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Kako napraviti pravi srpski ajvar: Tajna receptura koja se prenosi generacijama
Ajvar je nezaobilazni deo srpske kuhinje, ali recepti mogu da variraju od domaćinstva do domaćinstva. Saznajte kako napraviti pravi, domaći ajvar kao naše bake!
Šta vi kažete, da li biste probali ovo jelo koje u Boru košta 300 dinara?
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

Da li letnje računanje vremena odlazi u zaborav? Mnoge države ukinule pomeranje sata, evo i zašto
Danas mnogi smatraju da je dvaput godišnje pomeranje časovnika više smetnja nego korist

I Rusi poste pred Uskrs, ali po drugačijim pravilima nego mi: Ovo su ključne razlike, jedna će vas zaprepastiti!
Uskršnji post za pravoslavne vernike počeo je 3. marta i traje do 19. aprila

Slavimo Prepodobnog Vasilija Ispovednika: Prema verovanju, danas bi trebalo uraditi jedno
Srpska pravoslavna crkva (SPC) i njeni vernici danas odaju počast Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku.

Kada prelazimo na letnje računanje vremena?
Letnje računanje vremena ove godine počinje 30. marta.

Stambeni krediti za mlade - ovo je sledeći korak: Detaljan vodič kako da se prijavite i šta da očekujete
Usvojen je Zakon o garantnoj šemi i subvencionisanju dela kamate za kupovinu prve nekretnine za mlade u Srbiji
Komentari(0)