CRNI PANTER SE VRATIO Opasna životinja ponovo snimljena u Srbiji, više nije u Apatinu - potraga se nastavlja (VIDEO)

Lepote Srbije

20:00

Aktuelno 0

Stanovnici su u panici.

CRNI PANTER SE VRATIO Opasna životinja ponovo snimljena u Srbiji, više nije u Apatinu - potraga se nastavlja (VIDEO)
Foto: Instagram Prinscreen

 

Nastavlja se potraga za famoznim panterom, a meštanin Feketića zabeležio je novi snimak na kom se navodno vidi crni panter, kojeg traži cela Srbija. Na snimku se vidi kako životinja kroz njive trči velikom brzinom.

Podsetimo, odbegli crni panter uterao je strah meštanima Apatina i okoline, najverovatnije je došao iz Mađarske, a tamošnji mediji krajem prošle godine pisali su o tome da je u mestu Kiškunhalaš na jugu zemlje viđena ista takva životinja.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Panter je poslednji put viđen u blizini Banje Junaković, a lovočuvari "Vojvodinašuma", policajci iz Apatina i radnici "Voda Vojvodine" traže životinju sa dronovima. Plan je, kada se panter locira, da se uspava i da se imobilizuje u Zoološkom vrtu na Paliću.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

 

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading