OČEKUJE NAS ZAHLAĐENJE U nižim predelima će se stvarati snežni pokrivač

10:00

Aktuelno 0

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju prognozu za narednih sedam dana

OČEKUJE NAS ZAHLAĐENJE U nižim predelima će se stvarati snežni pokrivač
Pexels

U Srbiji u većem delu zemlje oblačno, povremeno s kišom, a tokom noći s nedelje na ponedeljak očekuje se pad temperature i sneg i u nižim predelima.

Najniža temperatura od 0 do 3 stepena, a najviša od 2 na jugozapadu Srbije do 10 stepeni na severu Vojvodine. Duvaće umeren i jak, severoistočni vetar.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na severu veći deo dana biće suvo uz delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno, povremeno s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Uveče i u toku noći uz pad temperature sneg se očekuje i u nižim predelima, ponegde uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

I u Beogradu pretežno oblačno i veći deo dana suvo. Kasnije posle podne i uveče slaba kiša, a u toku noći slab sneg. U višim delovima grada stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Vetar umeren i jak, istočni, posle podne i uveče u slabljenju i skretanju na severni. Najniža temperatura oko 3, a najviša oko 8 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do nedelje, 6. marta, u ponedeljak, 28. februara, u većem delu oblačno s kišom i snegom, samo na severozapadu Srbije ujutro i pre podne suvo sa sunčanim intervalima.

U utorak se slab sneg očekuje samo još u brdsko-planinskim predelima, a od srede će biti suvo uz delimično razvedravanje i manji porast dnevnih temperatura.

Ponegde u planinskim predelima provejavanje snega očekuje se i u petak, a narednog vikenda novo naoblačenje s kišom i snegom zahvatiće jug Srbije.

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading