VREMENSKA PROGNOZA ZA 1. DECEMBAR Danas oblačno sa kišom, spremite se i za sneg u nekim krajevima!

Jelena Vamović

08:51

Aktuelno 0

U Srbiji će ujutro biti pretežno oblačno, ponegde na severoistoku i istoku sa kratkotrajnom kišom i snegom, po kotlinama uz maglu.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 1. DECEMBAR Danas oblačno sa kišom, spremite se i za sneg u nekim krajevima!
shutterstock

 

U toku dana očekuje se pretežno sunčano i toplije. Ponegde po kotlinama magla će se zadržati i tokom prepodneva.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -5 do 2, najviša od 6 do 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U Beogradu će jutro biti pretežno oblačno, tok će u toku dana biti pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura 2, najviša 13 stepeni.

 

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u četvrtak biti toplo, uz postepeno naoblačenje, dok je po podne i noću na severu moguća kiša.

U petak će biti oblačno, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom, a u toku noći sneg će ponegde biti moguć i u nižim predelima.

U subotu se očekuje hladno, sa jutarnjim mrazem, a u toku dana će doći do delimičnog razvedravanja. Zatim pretežno oblačno, mestimično s kišom, u planinama sa snegom. Kratkotrajni sneg moguće je ponegde i u nižim predelima.

 

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading