MESEC DANA UKRAŠAVAO KUĆU I DVORIŠTE U svoj dom postavio čak 24.000 svetiljki, sada sija kao Las Vegas (FOTO)

J. K.

13:12

Aktuelno 0

Prema nekim starim verovanjima koliko okitite kuću i jelku za novogodišnje praznike, toliko će vam i naredna godina biti dobra i berićetna.

MESEC DANA UKRAŠAVAO KUĆU I DVORIŠTE U svoj dom postavio čak 24.000 svetiljki, sada sija kao Las Vegas (FOTO)
Foto: Rina

 

Ako je po tome, jedno domaćinstvo u Gornjem Milanovcu neće imati razloga za brigu. Miroljub Jakovljević je svoju kuću okitio sa preko 20.000 lampica i napravio čaroliju iz bajke.

Oko mesec dana rada mi je trebalo da okitim kuću i dvorište, ukupno 24.000 svetiljki ima u cevima, a ovu ideju imam još od detinjstva, i izgleda da sam uspeo da je ostvarim. Ova čarolija je ostvarenje mog dečačkog sna. Nije lako, ali kad upalite sve te lampice i u toj pozitivnoj atmosferi dočekate godinu koja dolazi osećaj je fenomenalan ”, rekao je Miroljub.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Osim što je ostvario svoj dečački san ovaj Milanovčanin želeo je da svojim unucima praznike učini još uzbudljivijim i u tome je uspeo. Oni su ponosni su na svog dedu, ali i na deokoraciju po kojoj je njihova kuća zaista posebna u ulici.

 

Ovo sam sve uradio za svoju unuku Nađu i svog unuka Veljka, ali i za svu ostalu decu, da se deca vesele za novogodišnje i Božićne praznike”, rekao je.

Čak ni visoki računi za struju koji će stići, nisu ništa u poređenu sa dečijom srećom i osmesima na njihovim licima.

 „Kad čovek nešto voli i uživa u nečemu, to ni ne gleda, jednostavno nije mu ni bitno, koliki god račun bude stigao, platićemo, naravno. Ne žalimo para za stvari koje nam pričinjavaju sreću. Nama i našoj deci”, kazao je Jakovljević.

Ovaj bajkoviti prizor oduševio je mnoge, pa tako ovu čarobnu kuću ovih prazničnih dana posetili su i mnogi turisti sa željom da je vide ili da se slikaju ispred nje.

brana

Prva zelena brana u Srbiji, visoka 68 metara: Istorijski dan za Zapadnu Srbiju, reka Rzav potekla kroz tunelske cevi

Aktuelno

12:00

29 mart, 2024

Prelomni trenutak u izgradnji brane „Arilje - profil Svračkovo”, koja će biti rezervoar čiste, pijaće vode za oko pola miliona žitelja zapadne Srbije dogodio se juče kada je Rzav potekao kroz tunelske cevi, što je omogućilo početak gradnje predbrane i zemljane brane koja će formirati jezero pijaće vode, ukupne zapremine 28 miliona kubnih metara.

Besplatan vrtić Dragačevo

VIŠE NOVCA U NOVČANIKU Besplatan vrtić i udžbenici za svako treće dete!

Aktuelno

18:00

28 mart, 2024

Lučani - Dragačevski kraj poznat je po tome da redovno sprovodi populacine mere kako bi se povećao prirodni priraštaj. Sada je potpisan ugovor sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju o sufinansiranju mera populacione politike i podrške u oblasti porodice i dece jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2024. godini.

Komentari(0)

Loading