KAKVO NAS VREME OČEKUJE U NOVOJ GODINI U pojedinim delovima Srbije moguć sneg

M. M.

10:23

Aktuelno 0

Tokom jutra na zapadu i jugozapadu mestimično će biti magle

kiša
Tanjug

 

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je da nas prvog dana 2022. godine očekuje sunčano vreme sa jutarnjim temperaturama od jedan do sedam stepeni, dok će najviša dnevna biti od 12 do 16.

Kako je saopšteno, tokom jutra na zapadu i jugozapadu mestimično će biti magle.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U Beogradu će 1. januara ujutru na širem području grada biti kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti pretežno sunčano vreme. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 7°C, najviša dnevna oko 14 °C.

Kako saopštava RHMZ, od nedelje do utorka nas očekuje umereno do potpuno oblačno i suvo sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka (u vecini mesta od 11 do 16 °C).

U utorak uveče na severu jače naoblačenje s kišom, koje će se u sredu proširiti na celu zemlju, a u toku noći u zapadnim, centralnim i južnim krajevima uz pad temperature preći u sneg uz stvaranje pokrivača, pre svega u brdsko-planinskim predelima.

Od petka hladnije, uglavnom suvo sa slabim, ponegde i umerenim jutarnjim mrazevima i dnevnom temperaturom u granicama proseka ( od 1 do 5 °).

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading