Srpkinja iz bolničke sobe podelila svoju ljubavnu priču, pa oduševila ljude: "Ovo ću da odštampam i zalepim svuda - da čitam svaki dan!"

Priča o pravoj ljubavi, poštovanju i posvećenosti ovih dana dolazi iz bolničke sobe negde u Srbiji, u kojoj se nalazi jedna Srpkinja, koja je po svemu sudeći bila te sreće da pronađe "onog pravog".

majka
Shutterstock

Žena iz Srbije je oduševila internet kada je na svom Iks profilu "dalijevaklupa" podelila kratku ali za današnji svet prepun izazova i neizvesnosti, dirljivu priču o ljubavi i nesebičnosti između nje i njenog supruga.

"Ležim u bolnici i imam pored sebe čoveka koji spava u fotelji i neće da ode do hotela i okupa se, jede, odspava da ne bih bila sama ni 15 minuta", napisala je ona.

Iako sažeto sve u jednoj rečenici, njena izjava pokazala je istinsku vrednost ljubavi koja ne poznaje granice. Upravo zato, ostali korisnici pomenute mreže mogli su ovakav potez samo da pozdrave lepim rečima i aplauzom.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Brzo ozdravi šta god da je! Ali uz takvu ljubav, svakako ćeš brzo biti bolje", "Ovo ću da odštampam u formatu bilborda i oblepim bukvalno svuda da ovaj kre*enski mozak što mi skuplja prašinu u glavi, čita svaki dan!", "Čuvaj ga do kraja života", "Onda kad kažu 'našla pravog'. To je upravo to", glasili su samo neki od komentara ispod objave.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading