OSTAVLJA BEZ DAHA Ljubičasti fića okićen sa 1.000 ruža vozi vas direktno u brak

Najvažniji dan u životu se svakako pamti, ali su se Novosađani dosetili kako da u bračne vode uplove u retro primerku fiće.

Brak
Foto: Rina

Novi Sad – Da za lepe stvari nije potrebno puno novca, već samo malo kreativnosti pokazuje i lepa slika koja nam danas stiže iz Novog Sada. Dok se mnogi mladenci trude da u bračni život uđu sa što skupljim i luksuznijim automobilom, mladenci iz Novog Sada odlučili su se za prelepog ljubičastog fiću koji sav bio okićen takođe ljubičastim ružama.

Simbolu bivše Jugoslavije okićenom laticama ruža ljubičaste boje, ne odoleva nijedan prolaznika, a mnogi od njih zastanu i slikaju se pored njega.

- Ne samo da devojke već i muškarci stoje u redu da se slikaju sa automobilom okićenom sa oko 1000 ruža. Mislim da je ovakav model fiće jedinstven u Srbiji, i jedno je sigurno da ako se drugi put budem venčavao iznajmiću upravo ovu fiću - kazao je Lazar M. koji se zatekao pored ove jedinstvne fiće u Novom Sadu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ovakav model fiće namenjen je upravo onima koji staju na ludi kamen, i na njemu umesto da stoji registarska oznaka, stoji simpatično "just married".

Pročitajte još:

https://lepotesrbije.alo.rs/zanimljivosti/vesti/84476/najneobicniji-segrt-u-srbiji-macak-milisav-pomaze-borislavi-iz-cacka-da-isplete-vaskrsnje-korpice-foto/vest

Komentari(0)

Loading