Samo je mogla reći kratko vojničko "da": Tamaru dečko zaprosio odmah nakon što je položila zakletvu tokom služenja dobrovoljnog vojnog roka, suze radosnice na licima

Da rado Srpkinje idu vojnike pokazalo se ovog marta, kada je na dobrovoljno služenje vojnog roka otišlo i dosta pripadnica lepšeg pola. Jedna od njih je i Tamara Petrović iz Topole koja je svoju uobičajenu svakodnevicu zamenila boravkom u kasarni u Valjevu. Onda je došao dan da ova lepa devojka položi i zakletvu, a ovaj veoma važan dan u njenom životu ostaće i iz drugog razloga večno upamćen. Naime, njen dečko Dušan odlučio je da svoju izabranicu zaprosi odmah posle polaganja zakletve.

vojska
rina

- Tamara je završila srednju gimnaziju a onda nastavila studije smer forenziku, želela je da bude u policiji oduvek je volela uniformu. Njen dečko je vojno lice i u vezi su pet godina pa nas nije iznenadila prosidba ali jeste trenutak kada se odigrala. On je hteo da to bude baš posle zakletve, bilo je jako lepo, svečano, emotivno, mnogo se obradovala, iznenadila, velike emocije su bile u tom trenutku“, priča Tamarina mama Vesna za RINU.

Tamarin izabranik Dušan Ćosić radi u Pančevu kao vojno lice i svojim iznenađenjem pred brojnim ozarenim licima izmamio je suze radosnice na licima Tamarinih rođaka i prijatelja a njegova voljena bez mnogo razmišljanja izgovorila je „da“.

vojska rina
 

- Oduševljeni smo ovim iznenađenjem koje je Dule priredio, toliko emocija, sreće, suza radosnica, bilo je jako lepo. Tamara je divna devojka, vredna i dobra, Dule takođe, vole se i poštuju i daj Bože da ostare zajedno u ljubavi i slozi, kaže Tamarin rođak.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Tamarina sestra bliznakinja student je geografskog fakulteta, a brat saobraćajni policajac.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading