OVAKVE POKLONE ODMAH TREBA BACITI ILI SPALITI: Nikako ih ne unosite u kuću, veruje se da donose veliku NESREĆU I BEDU

Lepote Srbije

18:00

Zanimljivosti 0

Veruje se da postoje pokloni koje odmah treba baciti kako ne bi doneli nesreću u kuću.

poklon
Shutterstock

U našem narodu ima dosta običaja vezanih za ono što ne valja raditi. Uglavnom je većina nas čula za neke od njih i pridržavamo se da se slučajno nešto loše ne bi dogodilo.

Osim toga, Feng šui stručnjaci veruju da svaki predmet u sebi nosi energiju, a držeći ga u kući, tu energiju prenosimo na svoj dom. Zato, prema njihovim rečima, treba dobro paziti šta unosimo u kuću i čije poklone prihvatamo i čuvamo. Smatra se da je najgore što možete da unesete u kuću poklon zavidne i zle osobe. Taj predmet će, prema verovanju, brzo uneti svađe u kuću, čak i bolest, razvod...

Veruje se da će osobe koje vam zavide i nimalo nisu srećne zbog vašeg uspeha, porodičnog ili poslovnog, prve biti u redu da vam donesu poklon. Negativna energija davaoca prenosi se i na predmet, koji tiho ali moćno deluje iz kutka vašeg doma.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kako da prepoznate predmet pun negativne energije?

Ukoliko ste se osetili neprijatno prilikom uručivanja poklona ili imate čudan osećaj svaki put kada ga pogledate, bacite taj predmet bez griže savesti. Ne odlažite da na tavan, u podrum ili slično, samo ga bacite. Neki veruju da je najbolje ovakve predmete spaliti.

Verujte svojoj intuiciji kada su ovakve stvari u pitanju!

@lepotesrbijee Prelepo 😍 Sneg koji je juče posle podne počeo da pada u Beogradu zadržao se preko noći, pa je ranoranioce obradovala zimska idila u prestonici ❄️❄️ #lepotesrbije #sneg #beograd #srbija #fypシ #fypシ゚viral ♬ Eternal - Athena & smle

Komentari(0)

Loading