OBJAVA ŽENE IZ PANČEVA RAZBESNELA SRBIJU! Preprodaje turističke vaučere na društvenim mrežama, evo koja je cena!

Podeljena je prva runda vaučera za odmor za ovu godinu. Prema najavama, građani bi uskoro mogli da očekuju i dodatne vaučere, s obzirom da je za samo dva sata podeljeno svih 100.000 kupona.

pošta
Ao/O.K.

Interesovanje građana je bilo veliko, čini se i najveće do sada kada je ova pomoć države u pitanju, a u prilog tome najbolje govore gužve na šalterima pošte širom Srbije. Dan kasnije na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko objava u kojima građani nude na prodaju svoje vaučere.

Jednu od takvih ponuda objavilo je Udruženje potrošača Efektiva. Objava glasi:

- Prodala bih 3 vaučera po 3.000 dinara.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ova objava izazvala je veliku buru na mrežama. Mnogi korisnici društvenih mreža su prokomentarisali da ovo nije u redu, dok su drugi rekli da je ovo ipak bilo očekivano.

Podsetimo, zabranjena je zloupotreba vaučera, a prava na njih su strogo definisana.

Kako izgleda prijava za vaučere?

Za vaučere za odmor mogu da konkurišu i zaposlena lica čija primanja ne prelaze 80.000 dinara, dok je ranije ta granica iznosila 70.000 dinara.

Obrazac za prijavu, kao i izjava za starije od 65 godina, mogu su da se preuzmu sa sajta Ministarstva turizma i omladine www.mto.gov.rs ili sajta Pošte Srbije www.posta.rs.

Za penzionere to je original penzijskog čeka, penzionerska kartica ili rešenje o ostvarenom pravu na penziju, dok korisnici inostranih penzija stavljaju na uvid originalni dokument, overeni izvod, potvrdu i slično, koji izdaje banka sa teritorije Srbije, a koji potvrđuje novčani priliv po osnovu ostvarenog prava na penziju.

Ikone mirotočile

U OVOJ CRKVI Mirotočile tri ikone, a sve se dogodilo u TEŠKOM trenutku i uoči velikog PRAZNIKA (FOTO)

Zanimljivosti

19:00

29 april, 2024

Ljubovija - U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, verujući narod koji živi na teritoriji opština Ljubovija prisetio se pravog Božijeg čuda koje se pre par godina takođe uoči Vaskrsa dogodilo u Crkvi Svetog Preobraženja. Tri ikone su mirotočile, a Jovana Milovanović koja je u ovoj crkvi provela čitavu deceniju radeći kao prodavac u crkvenoj prodavnici, živi je svedok svega što se toga dana dogodilo.

Komentari(0)

Loading