Evo kada počinje prijava za vaučere od 10.000 dinara: Uvedena je i jedna BITNA PROMENA

17:00

Aktuelno 0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će država sledeće godine deliti vaučere za odmor čija će vrednost biti duplo veća nego sada.

Evo kada počinje prijava za vaučere od 10.000 dinara: Uvedena je i jedna BITNA PROMENA
Shutterstock

Prijava za vaučere će početi već od 15. januara, a mogu da se koriste već od 15. februara, tako da svi koji planiraju da konkurišu za ovu subvenciju već sada mogu da planiraju odmor i biraju svoju destinaciju.

Takođe, uvedena je jedna promena, a to je da mogu da konkurišu radno angažovana lica sa primanjima koja ne prelaze iznos od 80.000 dinara mesečno. Ranije je ta granica bila 70.000 dinara.

Ministar turizma i omladine Husein Memić je potvrdio ovu informaciju:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Sjajna vest za sve naše građane, ovo će biti veliki podsticaj za domaći turizam, prijava kreće 15.januara a naši građani će od 15.februara već moći da koriste vaučere - rekao je on za Kurir.

Predsednik je večeras otkrio da će sledeće godine biti deljeni vaučeri od 10.000 dinara, a ne kao ranije od 5.000.

- To je velika vest i za naše penzionere i za nezaposlene, kao i za ljude sa nešto skromnijim primanjima. Biće 100.000 takvih vaučera. Ne smanjujemo broj, samo povećavamo njihovu vrednost - rekao je on.

Naglasio je da je će naši građani moći to da iskoriste u nekoj od naših banja i drugim turističkim centrima.

- Od Sokobanje, Vrnjačke banje, Prolom banje, Lukovske, Kuršumlijske banje, Zlatibora i svih ostalih naših divnih mesta u Srbiji - rekao je Vučić.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Komentari(0)

Loading