UŠTEDITE VREME I ŽIVCE Evo kako da na najbrži i najbolji način zagrejete auto tokom zime

Lepote Srbije

21:00

Zanimljivosti 0

Srećom, postoji vrlo jednostavan trik za zagrevanje automobila.

auto
Shutterstock

 

Kada je toliko hladno napolju, prirodno je da u našim vozilima nije prijatno, pa smo prinuđeni da zagrevamo kabinu. Nažalost, zagrevanje automobila ponekad zaista ume da se oduži.

Srećom, postoji vrlo jednostavan trik za zagrevanje automobila.

Iako većina pali automobil nekoliko minuta pre kretanja i pušta grejanja na najjače, postoji još efikasniji način da zagrejete svoje vozilo.

Trusted Automotive Professionals (TAP) predložio je novi i potencijalno brži metod za zagrevanje automobila. Stručnjaci te organizacije tvrde da bi vozači u startu uvek trebalo da smanje temperaturu u kabini na najniži nivo i isključe ventilaciju.

U objavi su napisali: „Kada upalite auto, pojačavanjem grejanja i ventilacije, samo ćete puštati hladan vazduh u kabinu, bez ikakve koristi. Zato isključite ventilaciju, a nakon par minuta vožnje, postavite klimu na najveću moguću temperaturu i uključite ventilaciju. Tako ćete najbrže zagrejati kabinu. Možda zvuči neobično, ali tako najbolje funkcioniše sistem grejanja automobila‘.

Vozači koji imaju automatski klima uređaj ne moraju da slede ovaj savet jer će njihovi automobili automatski da regulišu temperaturu, piše "DailyStar".

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading