Tajna konačno otkrivena: Zašto ćerka ROBERTA DE NIRA nosi ime poreklom iz stare Jugoslavije?

Čerka Roberta de Nira nosi ime koje oduševljava Srbe

robert de niro
Profimedia

Robert de Niro nedavno je dobio sedmo dete, a nas na ovim prostorima oduvek je nekako najviše zanimalo ono najstarije – ćerka Drina.

Da li nosi ime po reci koja se našla i u naslovu jednog od najvećih dela ovdašnje književnosti, o tome se već decenijama polemiše.

Legendarni glumac, koji je nedavno proslavio 80. rođendan, davnih šezdesetih je kao anonimni student putovao ovim krajevima. Bila je to avantura koje se rado podsetio i mnogo godina kasnije, kada je kao već zvučno ime u svetu sedme umetnosti bio gost FEST-a.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

No, koliko njegova Drina zapravo ima veze sa tim putovanjem i ovdašnjom rekom? Činjenica je da je Robert svoju prvu ćerku zapravo usvojio kada se 1976. oženio njenom majkom, tamnoputom glumicom Dijanom Abot, i da se zapravo zove Drena. Imala je tada već pet godina, tako da može samo da se nagađa ko joj je dao ime.

Drena de Niro krenula je stopama roditelja i postala glumica. Iza nje je zavidna karijera, a pojavila se i pored Roberta u nekoliko ostvarenja („Psi rata”, „Grad pored mora”, „Šoutajm”). Bavi se i režijom.

Danas ima 52 godine i živi u NJujorku. Pre nekoliko meseci rastužila je svet objavom da je njen sin Leonardo preminuo u 19. godini, kako se ispostavilo, od prekomerne doze narkotika.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading