DA LI STE PRONAŠLI SCENE? Trenutno najpopularniji film na "Netfliksu" sniman je u Beogradu, a evo i gde tačno

Lepote Srbije

13:00

Zanimljivosti 0

Ako niste uspeli da pronađete scene sa ulica glavnog grada Srbije, ovo je objašnjenje.

DA LI STE PRONAŠLI SCENE? Trenutno najpopularniji film na "Netfliksu" sniman je u Beogradu, a evo i gde tačno
EPA

 

„Glass Onion: A Knives Out Mistery“ već je sad jedan od najpopularnijih Netfliksovih filmova svih vremena, izbacivši „The Kissing Booth 2“ iz prvih 10. Iako su u prvom planu trejlera i promo fotki more, ostrvo i plaže, veći deo filma sniman je u Srbiji.

Nastavak filma „Knives Out“ počinje sa potpuno novom glumačkom postavom, osim privatnog deterktiva Benoa Blanka kog tumači sjajni Danijel Krejg, a misterija se odigrava u ekstravagantnoj kući tehnološkog milijardera Majlsa Brona (Edvard Norton). Postava sa velikim zvezdama uključuju Kejt Hadson, Dženel Mone, Dejv Batista, Džesika Henvik, Ketrin Han, Lesli Odom mlađi i Medlin Klajn. Rian Johnson se vraća režiranju.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ako se sećate 2021. godine, česti su bili tekstovi o tome kako Beograđani na ulicama viđaju upravo ove nabrojane glumce, kao i  stalna govorkanja kako su svetske zvezde jako fine i prirodne. Neki od njih su čak i posetili bitne turističke tačke našeg glavnog grada, kao što možemo videti na slici iz muzeja Nikole Tesle kog je posetio Edvard Norton.

Međutim, pošto smo pogledali film, videli sve one prelepe destinacije, more, plaže, palme i sve ostalo što je ponudila Grčka u kojoj se film isto snimao, zapitali smo se gde je i šta je sa snimcima Srbije u kojoj se nekoliko nedelja ovaj film snimao. Odgovor je očigledno malo bizaran, ali tačan, a to je da je Beograd glumio enterijere milijardera i fejk Elona Maska kog je tumačio Edvard Norton. Bizarno kažemo, jer do sad su strane produkcije obično koristile ulice Beograda, i nešto stariju arhitekturu da bi se vratili u prošlost ili glumili istočnu Evropu. Nismo do sad imali priliku da „zatvaramo“ strane glumce u studio. Doduše s obzirom na veliki broj kvalitetnih scenografa, nije ni to toliko čudno.

Reditelj Rijan Džonson je već snimao film u Beogradu 2008, „Braća Blum“, sa Edrijanom Broudijem i Markom Rafalom, u kom se našlo mesta i za par malih uloga i za naše glumce, ali i eksterijere ulica Beograda.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

 

Komentari(0)

Loading