Važno obaveštenje za sve posetioce: Najveća turistička atrakcija na Zlatiboru do 1. jula radi u promenjenom režimu

17:00

Turizam 0

Jedna od najvećih turističkih atrakcija u Srbiji u narednih dvadesetak dana imaće novi režim rada.

gondola
rina

Zlatiborska Gold gondola će u periodu od 13. juna do 1. jula 2024. godine, za putnike raditi od ponedeljka do petka od 10 do 15 časova, a poslednja vožnja sa Tornika je u 16 časova.

- Vikendom, radno vreme Gondole će biti od 9 do 16 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 17 časova, kažu za RINU u JP Gold Gondola.

Najduža panoramska gondola od samog otvaranja obara sve rekorde posećenosti, a do sada se sa njom prevezlo na stotine hiljada putnika i bliže se svom prvom milionu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Na 100 km od Beograda čeka vas oaza: Kupanje u pijaćoj vodi i staze u šumi zbog kojih ćete zaboraviti da je napolju vrelo

Na 100 km od Beograda čeka vas oaza: Kupanje u pijaćoj vodi i staze u šumi zbog kojih ćete zaboraviti da je napolju vrelo

Turizam

11:00

17 jul, 2024

Na samo 100 kilometara od Beograda nalazi se Valjevo, a kada od Valjeva produžite još malo ka manastiru Ćelije vreme je da isključite motor, uzmete ranac i krenete u provod i na kupanje. Jer, baš ispod manastira nalazi se reka Gradac. Planinska reka sa vodom toliko čistom da možete da je pijete, ušuškana u šumu je pravi izbor ako ne želite da osetite vrelinu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading