Nije na Zlatiboru sve tako skupo, prvi dan skijanje za sve bilo džabe: Otvorena ski sezona na Torniku, ukupan kapacitet preko preko 5.000 skijaša na sat

18:00

Turizam 0

Skijaška sezona na Torniku zvanično je počela, a već prvog dana otvaranja sezone za skijanje na Torniku vlada veliko interesovanje. Jedan od najomiljenijih skijališta u regionu obećava nezaboravno zimsko iskustvo za sve ljubitelje skijanja.

tornik
rina

- Tokom prvog dana otvaranja sezone, skijanje i zabavni sadržaji su bili besplatni za sve posetioce. Nakon besplatnog dana otvaranja, tokom naredna dva dana, 13. i 14. januara, svi posetioci će imati priliku da iskoriste popust od 30 odsto na poludnevne i dnevne karte. Radno vreme ski centra je svakog dana od 09.00 do 16.00 časova, potvrdjeno je za RINU u ovom ski centru.

Ski centar „Tornik" nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490m, 9 km od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat.

Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Pet staza, Stankova ravan, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

zlatibor

Prolećni safari oko Ribničkog jezera, a Gold gondola radi sat vremena duže: Zlatibor već rezervisan za praznike, turisti mogu da uživaju u brojnim sadržajima

Turizam

12:00

28 april, 2024

Jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji za oredstojeće praznke, svakako će biti planina Zlatibor, a u prilog tome svedoči i to što su skoro svi smeštajni kapaciteti popunjeni i traži se krevet više. Spremna da primi goste, ali i obezbedi im nezaborvne momente svakako je i najduža Gold gondola.

gornja gorevnica

Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj

Turizam

14:00

27 april, 2024

Gradsku vrevu i sivilo asfalta nastavnik muzike iz Čačka, Radovan Tanasijević, odlučio je da zemeni vedrim nebom i cvrkutom ptica. Vratio se u svoje rodno selo Gornju Gorevnicu i na imanju svojih predaka napravio pravi mali raj, za oči i za dušu. Na ognjištu je obnovio sve kao što je bilo nekad, kao što su to činili naši preci.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading