Kampovanje, ali luksuzno: Kamp sa tri zvezdice na srpskoj planini privlači sve više gostiju

14:00

Turizam 0

Holanđani se odomaćili na Zlatiboru

zlatibor
rina

Nakon uspešne letnje turističke sezone na Zlatiboru i kamp na ovoj destinaciji može se pohvaliti odličnim rezultatima. U periodu od aprila do kraja oktobra 2023. godine zlatiborski kamp je zabeležio rast turista od 20 % u odnosu na prethodnu godinu.

Smešten u prijatnom okruženju, nedaleko od centra Zlatibora, a dovoljno izdvojen od gužve, pružio je mnogobrojnim kamperima nesvakidašnju priliku za uživanje u planinskim pejzažima kao i odmor u hladu zlatiborskih borova. Individualnih gostiju najviše je bilo iz Holandije i Nemačke, a zatim slede gosti iz Slovenije, Poljske, Češke... Posebno raduje povratak organizovanih grupa koje već tradicionalno borave u zlatiborskom kampu, kaću za RINU u TO Zlatibor.

Najveći broj organizovanih grupa je iz Holandije i Nemačke, dok su u kampu prvi put ove godine boravili i članovi “Senioren Kampeer club-a” iz Holandije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Iz godine u godinu broj kampera na Zlatiboru sve više raste. Odlični uslovi i kvalitet koji opravdava tri zvezdice kampa razlog su da se gosti uvek iznova vraćaju na Zlatibor. Aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor usmerene na promocije na inostranim i domaćim sajmovima, elektronskim i štampanim medijima uslovili su dolazak velikog broja kampera i sa novih tržišta, dodaju u lokalnoj turističkoj organizaciji.

Posvećen i dinamičan rad nastavlja se i tokom narednog perioda kako bi rezultati bili što bolji a posetioci što zadovoljniji boravkom u kampu na najposećenijoj planini Srbije.

zlatibor

Prolećni safari oko Ribničkog jezera, a Gold gondola radi sat vremena duže: Zlatibor već rezervisan za praznike, turisti mogu da uživaju u brojnim sadržajima

Turizam

12:00

28 april, 2024

Jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji za oredstojeće praznke, svakako će biti planina Zlatibor, a u prilog tome svedoči i to što su skoro svi smeštajni kapaciteti popunjeni i traži se krevet više. Spremna da primi goste, ali i obezbedi im nezaborvne momente svakako je i najduža Gold gondola.

gornja gorevnica

Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj

Turizam

14:00

27 april, 2024

Gradsku vrevu i sivilo asfalta nastavnik muzike iz Čačka, Radovan Tanasijević, odlučio je da zemeni vedrim nebom i cvrkutom ptica. Vratio se u svoje rodno selo Gornju Gorevnicu i na imanju svojih predaka napravio pravi mali raj, za oči i za dušu. Na ognjištu je obnovio sve kao što je bilo nekad, kao što su to činili naši preci.

Komentari(0)

Loading