DOČEKAJTE NOVU GODINU U PANORAMSKOM TOČKU U VRNJAČKOJ BANJI Ova turistička atrakcija biće svečano otvorena pre dočeka

Lepote Srbije

15:00

Turizam 0

Investitori panoramskog točka, kako nam je rekao predsednik opštine Boban Đurović, su otac Golemić Aleksandar i njegov sin Vladimir koji je fudbaler u Italiji.

DOČEKAJTE NOVU GODINU U PANORAMSKOM TOČKU U VRNJAČKOJ BANJI Ova turistička atrakcija biće svečano otvorena pre dočeka
Panoramski točak, Vrnjačka banja/NIKOLA DŽAMIĆ

Panoramski točak, visine 50 metara sa 38 zatvorenih kabina i sa po četiri sedišta, lociran između izvora Jezero i Slatina u Vrnjačkoj Banji, po rečima predsednika opštine Bobana Đurovića biće svečano otvoren pre dočeka 2023. godine, uz veoma atraktivan zabavni program, posebno za najmlađe.

„Pored mnogo novih stvari, Točak čini još jednu nadgradnju u ponudi, zajedno sa ZOO vrtom sa veoma atraktivnim stanovnicima. Može se reći da smo dosta uradili u interesu porodičnog turizma, a naredna godina je godina velikih investicija porodice Novaka Đokovića u Banju. Počeće izgradnja hotela visoke kategorije sa svim pratećim sadržajima i sportskim terenima.

Sasvim je izvesna i izgradnja gondole do planine Goč a staze za skijanje na Goču biće posebno uređenje, jer bez Goča, Banja ne bi bila dovoljno atraktivna u zimskom periodu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Posebno želim da naglasim da prema svim istorijskim podacima i dosadašnjim stručnim i naučnim istraživanjima, možemo da se pohvalimo da počinjemo i pripremu za obeležavanje 1.700 godina od prvog nalazišta lekovite banje za vreme Rimljana i Cara Konstantina. Poseban tim ljudi iz svih oblasti sačiniće potrebnu studiju i dati predlog za obeležavanja tako značajnog datuma za Banju, zaključio je predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović.

Kako doći od Beograda do Panoramskog točka u Vrnjačkoj banji, pogledajte na sledečoj mapi:

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading