Vožnja kvadovima, zip lajn i paraglajding: Počela letnja sezona na Torniku, fokus na aktivnom odmoru i sjajnim manifestacijama

Kiza R

18:00

Turizam 0

Na jednoj od najpopularnijih planina u regionu, na zlatiborskom Torniku počela je i zvanično letnja sezona, a za goste su kao i obično pripremljeni brojni sadržaji.

kvad
Rina

- Kao i prethodnih godina i ove nas u podnožju Tornika očekuje bezbroj sadržaja, kao što su bob na šinama, panoramsko razgledanje žičarom, bicikli, veštačka stena, zip lajn, rekao je rukovodilac ovog centra Branko Blagojević

Ove letnje sezone u fokusu je aktivan odmor i mnoštvo manifestacija širom Zlatibora. Sadržaji na Torniku veoma su bitan deo turističke ponude Zlatibora i svi koji odluče da se u njima oprobaju provešće na ovaj način kvalitetno vreme, a samim tim uživaće  u prirodi.

- Pored sadržaja u okviru ski centra Tornik, ljubiteljima avanture na planini su dostupne pešačke i biciklističke staze, vožnja kvadovima, zip lajnom, paraglajdingom, kao i vožnja najdužom panoramskom gondolom, rekla je Jelica Tošić iz Turističke organizacije Zlatibor.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

13:00

25 jun, 2025

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

13:00

25 jun, 2025

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

13:00

25 jun, 2025

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

kvad Rina

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

13:00

25 jun, 2025

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

13:00

25 jun, 2025

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

 

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

13:00

25 jun, 2025

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

13:00

25 jun, 2025

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

13:00

25 jun, 2025

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Ona je takođe naglasila da će na Zlatiboru biti održan veliki broj manifestacija, kako na letnjoj pozornici na Kralǰevom trgu, tako i širom zlatiborskih sela. Navela je da će letnji program obogatiti i edukativne i zabavne radionice namenjene pre svega najmlađim posetiocima.

Ljubitelji avanture i adrenalina mogli su da se oprobaju u zip lajnu, da se provozaju bobom na šinama, oprobaju svoje veštine u penjanju na veštačku stenu, ali i uživaju u E-bike avanturi, vožnji planinskim kartom, planinskim biciklama i mnogim drugim sadržajima. Svi ovi sadržaji biće dostupni posetiocima Ski centra „Tornik“ i tokom čitave letnje sezone. Radno vreme je od 10 do 17 časova.

Komentari(0)

Loading