ZA LJUBITELJE DOBROG PIVA I SJAJNE MUZIKE Ulaz na Beer Fest će biti besplatan, ali samo u ovom terminu

Lepote Srbije

21:00

Manifestacije 0

Belgrejd bir fest (Belgrade Beer Fest) imaće besplatan ulazak za posetioce samo između 18:00 i 19:00 svakog festivalskog dana, saopštio je danas organizator Skaj mjuzik (Sky Music).

ZA LJUBITELJE DOBROG PIVA I SJAJNE MUZIKE Ulaz na Beer Fest će biti besplatan, ali samo u ovom terminu
Shutterstock

 

Ulazak na festival muzike i piva koji će biti održan od 15. do 18. juna na prostoru beogradskog Ušća nakon tog termina će se naplaćivati, ističe se u saopštenju.

Iz Skaj mjuzika podsećaju da na jubilarni 20. Bir fest dolaze od izvođača Morčiba (Morcheeba), Brend nju heviz (The Brand New Heavies), Inkognito (Incognito), Ana Popović, Partibrejkers, Obojeni program, Toni Cetinski i brojni drugi.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kako je najavljeno, osim Main stage-a (Mejn stejdž), posetioce očekuje i Rif (Riff) stejdž za alternativne domaće rok bendova, kao i Elektro stejdž pauerd baj Sakura (Electro Stage powered By Sakura), koji će ugostiti didžejeve.

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading