BEOGRAĐANI VOLE AUTOMOBILE Sajam posetilo preko 100.000 ljudi

Lepote Srbije

19:00

Manifestacije 0

Za nedelju dana 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion" imali su je 102.239 registrovanih posetilaca.

BEOGRAĐANI VOLE AUTOMOBILE Sajam posetilo preko 100.000 ljudi
Shutterstock

 

Organizatori su saopštili da je Sajam održan u uslovima neverovatnih globalnih privrednih, energetskih, komunikacionih, tehnoloških i tržišnih promena u automobilskoj industriji, izazvanih, pored ostalog, posledicama globalne pandemije a potom i ukrajinske krize, nestašicom delova i komponenata, velikim tehnološkim zaokretima i novim konceptima poslovanja.

Ocenili su da je ta činjenica uslovila i odsustvo komercijalnog efekta i uobičajenih sajamskih popusta i lagera vozila za brzu isporuku. Navode da je Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova na salonu automobila okupila 250 izlagača koji su predstavili 33 automobilska i sedam brendova lakih privrednih vozila sa više od 40 premijera.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Na "Motopassionu" se okupilo 60 izlagača, sa više od 40 brendova motocikala, kvadova i skutera i velikim brojem brendova moto-opreme. Najskuplji izloženi modeli na Salonu automobila bili su pojedini modeli Maseratija, Mercedesa, Porshea, Audija i BMW-a - od 170.000 do 300.000 evra.

U donjoj cenovnoj kategoriji - od 13.000 do 20.000 evra - mogli su se naći pojedini modeli Hjundaija, Fiata, Opela, Dacie, Suzukija, Citroena, Forda, Kie, Renaulta, MG-ja i Tojote.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading