BEOGRAĐANI VOLE AUTOMOBILE Sajam posetilo preko 100.000 ljudi

Lepote Srbije

19:00

Manifestacije 0

Za nedelju dana 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion" imali su je 102.239 registrovanih posetilaca.

BEOGRAĐANI VOLE AUTOMOBILE Sajam posetilo preko 100.000 ljudi
Shutterstock

 

Organizatori su saopštili da je Sajam održan u uslovima neverovatnih globalnih privrednih, energetskih, komunikacionih, tehnoloških i tržišnih promena u automobilskoj industriji, izazvanih, pored ostalog, posledicama globalne pandemije a potom i ukrajinske krize, nestašicom delova i komponenata, velikim tehnološkim zaokretima i novim konceptima poslovanja.

Ocenili su da je ta činjenica uslovila i odsustvo komercijalnog efekta i uobičajenih sajamskih popusta i lagera vozila za brzu isporuku. Navode da je Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova na salonu automobila okupila 250 izlagača koji su predstavili 33 automobilska i sedam brendova lakih privrednih vozila sa više od 40 premijera.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Na "Motopassionu" se okupilo 60 izlagača, sa više od 40 brendova motocikala, kvadova i skutera i velikim brojem brendova moto-opreme. Najskuplji izloženi modeli na Salonu automobila bili su pojedini modeli Maseratija, Mercedesa, Porshea, Audija i BMW-a - od 170.000 do 300.000 evra.

U donjoj cenovnoj kategoriji - od 13.000 do 20.000 evra - mogli su se naći pojedini modeli Hjundaija, Fiata, Opela, Dacie, Suzukija, Citroena, Forda, Kie, Renaulta, MG-ja i Tojote.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Komentari(0)

Loading