"SRPSKA ATINA" CENTAR ZBIVANJA Sajam knjiga, pa Sajam obrazovanja u Novom Sadu u razmaku od samo dva dana

Lepote Srbije

21:00

Manifestacije 0

Međunarodni sajam knjiga i 26. Izložba umetnosti "Art expo" počinju na Novosadskom sajamu u utorak, 7. marta, i traju do 13. marta, a 18. Međunarodni sajam obrazovanja "Putokazi" biće 9. i 10. marta.

"SRPSKA ATINA" CENTAR ZBIVANJA Sajam knjiga, pa Sajam obrazovanja u Novom Sadu u razmaku od samo dva dana
unsplash

 

Na tim sajamskim priredbama učestvovaće više od 200 izlagača iz šest zemalja, uz 140 programa i učešće gotovo svih ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija.


Tokom Sajma knjiga biće priređeni "Dani Laze Kostića" i uručena istoimena nagrada.

Izvršni direktor Novosadskog sajma za sajamsku delatnost, Boris Nadlukač, najavio je da će na Sajmu obrazovanja 'Putokazi' biti predstavljeno gotovo 500 obrazovnih profila, kao i programi za učenike svih uzrasta i programi na jezicima nacionalnih manjina.

Grad Novi Sad sa 972 hiljade dinara finansira zakup prostora na kojem će se na Sajmu predstaviti gradskih 13 srednjih škola.

Ulaz na Sajam je besplatan, radno vreme je od 10 do 20 časova, a u petak i tokom vikenda do 21 čas. Posetioci koji se registruju prilikom ulaska u Halu "Master" biće potencijalni dobitnici knjiga koje je za Poklon igru Novosadski sajam obezbedio u saradnji sa izlagačima.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Komentari(0)

Loading