SRPSKI MEĐUNARODNI FESTIVAL IGRE "JAGODINA OPEN" Ljubitelji plesa su dobrodošli na jedan od najstarijih i najvećih plesnih festivala u regionu (VIDEO)

Lepote Srbije

10:00

Manifestacije 0

Plesni klub "La Luna" organizuje međunarodno prvenstvo u modernim plesovima. Učestvuje preko 1500 plesaca iz mnogih država jugoistočne Evrope.

SRPSKI MEĐUNARODNI FESTIVAL IGRE "JAGODINA OPEN" Ljubitelji plesa su dobrodošli na jedan od najstarijih i najvećih plesnih festivala u regionu (VIDEO)
Printscreen

Pozivamo sve ljubitelje igre na Međunarodni festival igre „Serbian International Dance Festival – Jagodina Open“ koji se tradicionalno održava u Jagodini, 10./12.06.2022.

Na ovom festivalu učestvuju najbolji igrači iz mnogih evropskih zemalja, poput Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Grčke, Italije, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i mnogih drugih. Obezbeđene su medalje za prva tri mesta, za sve formacijske i grupne igrače, kao i parove, duo i solo. Grupe i formacije dobijaju pehare i druge nagrade. NAGRADA FONDA 1000 evra. Na festivalu su dobrodošle sve zemlje, klubovi, društva, sportske organizacije, baletske škole, folklorni ansambli. Takmičenje je organizovano po pravilima IDO Svetske federacije.

Mesto gde  se održava festival je hala sportova JASSA i  letnja scena izletišta Potok.

 

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading