UPOZNAVANJE SA TRADICIJOM POVODOM 8. MARTA Bazar i radionice za najmlađe na beogradskim pijacama

Lepote Srbije

18:00

Manifestacije 0

Idealan osmomartovski poklon

UPOZNAVANJE SA TRADICIJOM POVODOM 8. MARTA Bazar i radionice za najmlađe na beogradskim pijacama
Printscreen/Instagram

JKP „Gradske pijace“ uoči Međunarodnog dana žena i ove godine, u subotu i nedelju, 05. i 06. marta organizuje osmomartovski bazar i radionice za najmlađe, saopštili su iz ovog preduzeća.

Na pijaci „Kalenić“ u nedelju, 06. marta od 08 do 16 časova dizajneri, zanatlije i male porodične radionice izložiće bogat asortiman ručno rađenih proizvoda koji mogu biti idealan osmomartovski poklon.

Ručno rađeni nakit od najraznovrsnijih materijala, ukrasne figure, torbe, predmeti ukrašeni dekupaž tehnikom, dekorativne sveće, ali i kolači mogu biti pravi izbor za sve dame.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

UPOZNAVANJE SA TRADICIJOM POVODOM 8. MARTA Bazar i radionice za najmlađe na beogradskim pijacama Shutterstock

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

U saradnji sa Asocijacijom za očuvanje starih i umetničkih zanata „Naše ruke“ na pijaci „Palulula“ u subotu, 05. marta od 11 časova biće organizovana radionica starih i umetničkih zanata. Na taj način ćemo najmlađim posetiocima pružiti mogućnost da se upoznaju sa tradicijom, ali i da iskažu svoju kreativnost i učestvuju u izradi poklona za mame, bake, učiteljice i njima drage ženske osobe.

Prigodan poklon za voljene osobe, kao znak pažnje može biti i cveće koga ima na gotovo svim beogradskim pijacama. U sastavu JKP „Gradske pijace“ posluje i najveća pijaca cveća TC „Krnjača“ koja se nalazi na Zrenjaninskom putu i koja tokom cele godine nudi bogat izbor saksijskog i rezanog sveća i to po pristupačnim cenama, dodaje se u saopštenju JKP „Gradske pijace“ .

Izvor: beogradskevesti.info

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading