Počelo snimanje filma “Nedelja” po životu Ramadanovskog: Ovaj PEVAČ GLUMI DŽEJA, a muž Anice Dobre ima posebnu ulogu

Lepote Srbije

15:00

Kultura 0

U filmu će autori prikazati detinjstvo i period kada je Džej bio u domu za nezbrinutu decu.

Počelo snimanje filma “Nedelja” po životu Ramadanovskog: Ovaj PEVAČ GLUMI DŽEJA, a muž Anice Dobre ima posebnu ulogu
Printscreen

U najvećoj tajnosti počelo je snimanje filma “Nedelja“ koji je inspirisan istinitim doživljajima pokojnog Džeja Ramadanovskog.

Kroz njegovo odrastanje prati se Džejev put do uspeha i plejada zanimljivih ličnosti koje su obeležile njegov život ali i duh Beograda, posebno Dorćola. Lik popularnog pevača narodne muzike dobio je priliku da tumači Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje grupe „Beat street”. Kako saznajemo iz kuće “Pelicula production“ scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću.

Počelo snimanje filma “Nedelja” po životu Ramadanovskog: Ovaj PEVAČ GLUMI DŽEJA, a muž Anice Dobre ima posebnu ulogu Printscreen/Youtube
 

Mnogi će se pitati koliko će u ovom filmu verodostojno biti ispričana životna priča našeg poznatog pevača. Oni koji su bili u prilici da pročitaju scenario tvrde da će život Džeja, od njegovog detinjstva pa do momenta slave, biti ispričan sasvim verodostojno, a da su za to zaslužni prijatelji Ramadanovskog sa kojima je odrastao i kasnije delio dobro i zlo, pre svega Mića Sovtić koji je od prvog dana pisanja scenarija sa ekipom i koji je pružio veliki doprinos stvaranju ovog filmskog ostvarenja.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kako saznajemo muzika će biti veoma važan aspekt filma, ali niko još nije želeo da otkrije ko će biti zadužen za istu. Producenti kažu da će sa konkretnim detaljima uskoro izaći u javnost.

Posle filma o Tomi Zdravkoviću, do kraja leta biće završeno snimanje još jednog filma o životu i radu velikog pevača, ovog puta Džeja Ramadanovskog.

(Blic)

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading