ZNAMO ŠTA STE RADILI ZA NOVU GODINU: Bebi bum nakon Kragujevca i u Čačku, doktorka kaže - to se uvek dešava u ovo doba godine

Lepote Srbije

18:00

Aktuelno 1

Prethodnih dana, nakon Kragujevca, bebi bum se desio i u Čačku.

beba
Shutterstock

Fantastične vesti stižu iz čačanskog porodilišta, jer je nakon dužeg vremena tokom 24 časa rođen dvocifren broj beba. Grad na Moravi na samom kraju avgusta postao je bogatiji za 11 mališana, i to osam dečaka i tri devojčice.

- Dešava se u ovom periodu godine, krajem avgusta i u septembru, da se rodi veći broj beba i nadamo se da će se ovaj trend nastaviti i narednih dana. Imali smo pune ruke posla, međutim, to su radosne vesti koje je važno podeliti, jer svima nam je želja da se poveća natalitet i da se bebe rađaju. Mi, koji smo zaposleni u porodilištu, tu smo da pomognemo i svesrdno se trudimo da mame budu srećne i zadovoljne, te da na svet donose zdravo potomstvo ”, rekla je za RINU  dr Gordana Subotić, šef neonatoligije i zamenik direktora čačanske bolnice.

Pored Čačka, ovih dana još jedan bebi bum na veliki praznik dogodio se u kragujevačkom porodilištu. Na Veliku Gospojinu rođeno je u Kragujevcu 10 beba, i to pet devojčica i pet dečaka.

Dakle, u očekivanju novih roda, podsećamo da je važno podići svest o značaju rađanja, te da je zdravo potomstvo najvažnije u očuvanju porodice.

Srećnim roditeljima – čestitamo, a mališanima želimo dug i zdrav život.

deda radiša

Žene treba poštovati, puno raditi a u jelu i piću biti umeren: Deda Radiša oduvao svećice sa neverovatnim brojem 100, ovo su njegovi saveti za dug život - muškarci dobro obratite pažnju

Aktuelno

14:00

16 septembar, 2024

Okružen rodbinom, familijom i prijateljima, Radiša Babić iz Čačka oduvao je ovog septembra svećice sa neverovatnim okruglim brojem 100. Bistrog uma i zdravog duha mu ne nedostaje, tako da ovaj starina na najbolji način pokazuje da su godine samo broj. Na oduševljenje svih održao je na ovaj poseban dan i slavljenički govor.

Komentari(1)

Loading
Nena

02.09.2024 10:55

Ja lepšu sliku i lepše detence nisam skoro videla...osvežili ste mi dan, hvala...